Thursday, June 21, 2012

Welke breien garens moet u kiezen? door Michael Saville


Wie niets heeft te maken met breien weet het belang van garens breien. Voor veel mensen is een van de meest plezierige aspecten van het vaartuig door de vele garens die beschikbaar zijn in een winkel breien bladert. Dit is omdat er vele texturen garen en een breed scala van kleuren om uit te kiezen. Al met al het kiezen van uw breien garen is een aangename ervaring.

Mensen die ervaring in de kunst van het breien weten het belang van het gebruik van de beste kwaliteit breien garen die ze van bemachtigen kunnen. Wat voor soort breien garen te gebruiken is in feite een van de belangrijkste beslissingen die een craftsperson moet maken. De keuze beschikbaar is enorm en het besluit hangt af van wat u kleding wilt maken. Dus bijvoorbeeld, als u op zoek bent om een sjaal of een hoed die je zou kunnen kijken voor het gebruik van 'Nieuwe Fizz' te maken of voor een lichtgewicht zomer top kunt gebruiken 'Duin', of voor een realistische dierlijke kleur gebruiken 'Foxy'. Voor algemene kledingstuk creatie is een van de bekendste kitting garens 'Sirdar'. De betere garens zijn vaak voorzien van een scala aan patronen folders breien.

Australiƫ is beroemd voor de kwaliteit en de soorten garens geproduceerd breien. Vergeet niet om de kennis van de leverancier garen zodat kunt u het beste garen voor de taak die u hebt opgesteld. De hand geverfd garens zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma en die in natuurlijke vezels bestaan van 'Merion wol', "Cashmere", "katoen '', 'Mohair' of 'Alpaca' naast 'Jo Sharp' zuivere wol en 'Heirloom Alpaca'.

Er zijn enkele dingen om te onthouden. Ten eerste, het is altijd een goed idee om te doen een spanning plein als u wellicht verschillende hoeveelheden breien garen. Wat betreft de patronen zijn je moet niet vergeten dat het patroon en de lgs moet hetzelfde, dus gebruik vier lgs garens voor een vier-laags patroon en 'Aran' garens voor een 'Aran' patroon. Uw patroon breien terwijl op zoek aantrekkelijk moet geschikt om het kledingstuk gewenste te breien. Een goede plek om te beginnen met name als je zijn relatief nieuw te breien om te zoeken naar patronen is het garen streng, die wordt geleverd verpakt en bijna elk een van deze zal hebben een patroon op. Dit is met name goed als het patroon zal zitten juiste voor het garen wordt gebruikt. Het andere voordeel is dat deze patronen in feite vrij zijn. Er zijn oude favorieten zoals boeken en tijdschriften. Vaak boeken geven stap voor stap instructies, alsmede een overzicht van algemene breien. Ten slotte, is een steeds groeiende bron van informatie over zowel breien patronen en de beste breien garens te gebruiken het Internet. Dit omvat specifieke breien sites en een toenemend aantal fora waar liefhebbers kunnen vragen, advies geven en delen, tips en trucs.

Voor een verfijnde look kiezen 'Tuscany' mode garen voor tops en accessoires. Andere accessoires keuzes omvatten 'Firefly' en 'Illusie' die ladder type breien garens. Als u liever een mousserende kijk gaan voor 'Medici' of 'Vegas' te verbeteren van de uitstraling van het kledingstuk. Winter Kies een mollig breien garen om warm in te houden, sommige twee lgs garens bevatten vijftien procent wol.

Breien garens hoeft niet duur te zijn. Goede kwaliteit garens tegen lagere kosten omvatten 'Aran', 'Double Knit', vier lgs, drie lgs, alsmede twee lgs. Mode garens zijn 'Milaan', 'Gypsy', 'Amore', 'Apache' en Sirocco die uit tachtig procent katoen bestaat. U kunt zelfs proberen 'Eskimo DK' die is zacht en harige en is beschikbaar in effen kleuren. Dus is het zinvol om advies en neem de tijd bij het kiezen van garens breien.

No comments:

Post a Comment