Thursday, June 21, 2012

Breien Basics - houden uw breien deel 2 door Mercedes Aspland


Eerder hebben we keken naar de beste manieren om te houden van uw naalden om de meest doeltreffende en comfortabele breien techniek. In dit artikel gaan we kijken naar verschillende manieren die u het garen houden kunt. Er zijn drie technieken die zullen we overwegen en wij raden u proberen hen en vindt het meest comfortabel voor u is.

Garen in de rechterhand

Er zijn een paar verschillende manieren om te werken met het garen in de rechterhand en ze zal vaak afhangen van waar je bent uit en hoe je geleerd te breien. Echter als u gaat het garen in de rechter hand hebben dan de eerste ding om te doen is om Sla het garen om de rechterhand. Hoe u dit doet afhankelijk van u en uw comfort maar een van de gemakkelijkste manieren is om te plaatsen het garen over de wijsvinger vervolgens onder het midden- en wijsvinger en terug over de kleine vinger. Vergeet niet om niet te strak houden hoewel als u niet wilt uitrekken het garen u dat het gewoon rest in uw hand wilt. Met het garen in je rechterhand er zijn een paar manieren u konden houden de rechternaald:

1. vaste Needle - dit is waarschijnlijk de beste manier om uw werk onder controle houden en we hebben enkele stappen hieronder gedetailleerde:

a. ten eerste u moet plooi de naald onder uw arm

b. Wikkel het garen om het recht van de hand in de manier waarop u vinden meest comfortabele en leg je hand op de top van de naald

c. De naald met de steken op moet in uw linkerhand

d. De eerste steek moet worden geduwd tot het einde van de naald met uw linker duim en vervolgens moet u verplaatsen links naald zodat de juiste keuze wordt ingevoegd in de eerste steek

e. Sla het garen om de naald met zo weinig verkeer mogelijk van de rechterhand.

f. verplaatsen de linkernaald te nemen van de oude steek over de nieuwe naam en druk op de dezelfde tijd het topje van de rechter naald terug met uw linker duim of wijsvinger om de oude steek van de rechternaald.

2. Naald zoals Pen - veel mensen zal houden de naald zoals een pen en de stappen zijn hetzelfde als voor de vaste naald behalve de rechternaald is niet verzekerd onder de arm. In plaats daarvan houd u de rechter naald tussen de duim en wijsvinger van de rechterhand. Dit ziet eruit als een meer elegante manier te breien maar het is moeilijker om de rechternaald controle en kan leiden tot ongelijke werk en maken het waarschijnlijker dat steken dicht bij de penpunt krijgen gebundelde en dus ze kunnen worden geschrapt.

3. Hand op Top - dit is soort van halverwege tussen de andere twee methoden met de hand positie hetzelfde resultaat als de methode vaste naald. Het enige verschil is dat u de naald niet onder uw arm beveiligen doen.

4. Garen of naald - veel mensen leren de methode pen maar ondervindt bij het beoefenen van het uiteindelijk doen deze methode. Dit is waar de rechter naald wordt ingevoegd in de oude steek, de breister dan laat gaan van de naald naar Sla het garen om de naald, dan daalt het garen te halen van de naald en afwerking van de steek. Dit zal uw breien zeer traag en ook moeilijk maken om te bepalen.

Garen in de linkerhand

Dit heet ook vaak Duitse breien en kan een zeer effectieve manier van breien.

a. Sla het garen om de linkerhand op een manier die u zich gerust met. Het is vaak een goed idee om wind it rond de linker wijsvinger een paar keer.

b. Neem de naald met de steken in de linkerhand en de andere in het recht als voorheen.

c. duwen de eerste steek naar het uiteinde van de linkernaald en voeg de juiste is erin.

d. Haak het garen om uw linker hand met de rechter naald en haal deze door de steek.

Net zorg ervoor dat met deze methode die het recht de hand is niet te veel werk te doen.

Garen rond hals

Dit is een weinig bekende methode, maar is zeer populair met Peruaanse Indianen.

a. hangen het garen comfortabel om je nek. Als u hang twee kleuren ze in tegengestelde richtingen.

b. met de naalden in hun gebruikelijke handen invoegen de rechter naald in de steek.

c. Flick het garen met de linker duim en vangen met de rechter naald en haal deze door de oude steek. Als gevolg van de positie van het garen maakt deze methode gemakkelijker dan brei averecht.

No comments:

Post a Comment