Tuesday, June 19, 2012

Hoe jurk goed - gratis artikel hoffelijkheid van ArticleCity.com

Wat duurt het te kleden goed? Heb je veel geld? Nou, dat helpt maar meest van al duurt het organisatie, te weten van uzelf en uw lichaam en nemen de tijd om het juiste. Wordt goed gekleed is niet over het dragen van de laatste mode; het is ongeveer wetende zelf en de opmaakprofielen waarmee het beste op je ongeacht de nieuwste trends kijken. Keeping up met de nieuwste trends is niet alleen tijdrovend en duur maar hard werken.

Als u met de huidige trends houden en u het correct doet dan heb je waarschijnlijk een oog voor lijn en design; being trendy is belangrijk voor u en omdat u een natuurlijke, het komt makkelijk. Voor de meeste vrouwen is dit echter niet het geval. Voor sommigen is het een strijd om kleuren samen laat staan patronen, vormen en stof. Om die elementen bijeenbrengen en houd ze in harmonie met haar, kunnen make-up en accessoires een enorme uitdaging.

De elementen van wordt goed gekleed:

1.Organization: een georganiseerde dressoir weet wat ze bezit en de items die ze nodig heeft om een kijkje te voltooien. Toen ze gaat winkelen ze heeft een lijst en houdt zich aan het. Haar kleren zijn netjes en georganiseerd waar ze gemakkelijk kunnen worden gezien en outfits kunnen worden samengesteld snel.

2. Kennen zelf: een goed geklede vrouw weet haar persoonlijke stijl, dus ze is nooit verleid om te kopen een item dat is niet perfect voor haar. Ze heeft haar levensstijl, haar persoonlijkheid toegankelijk en weet welke stijl ziet er het beste op haar en wat zij het meest comfortabel voelt dragen.

3. Weten je lichaam het type: vrouwen die weten van hun lichaam het type en welke lijnen kijken op hen beste voelen beter over de keuzes die zij maken. Winkelen is veel eenvoudiger omdat onflatteuze vormen kunnen worden doorgegeven en een heleboel geld bespaard wanneer ze wat weet ziet er het beste.

Zo, u zijn georganiseerd, je weet zelf en uw lichaam type. Is er iets anders? Een goed geklede vrouw is in staat om te nemen van al deze elementen en zet ze samen met gemak. Ze weet hoe te overeenkomen met stijlen, hoe accentueren, wat te dragen op bepaalde gebeurtenissen en heeft vertrouwen in haar keuzes. Ze is vol vertrouwen over hoe ze is gekleed en is gratis aan te pakken van de business at hand voelt in elke situatie.

Je misschien denken, Oef! Dat is een veel te leren. De bottom line is dat het kan worden geleerd. Iedereen kan worden goed gekleed als ze de tijd nemen en leren over zichzelf en welke stijlen kijken best op hen.

© copyright 2006 Sheila Dicks

No comments:

Post a Comment