Sunday, June 17, 2012

Hoe te maken uw eigen zwembroek - gratis artikel hoffelijkheid van...

Zomer is bijna hier, en het is tijd om het maximale bedrag van plezier en ontspanning voor die leuke, warme maanden. U hebt uw zwembad en/of spa klaar om te gaan, maar heb je dat ideale, vleiende zwembroek showcase al uw harde werk? Zoals de meeste vrouwen weet, kan winkelen voor een zwembroek een van de meest pijnlijke, deprimerende ervaringen op man (of vrouw) bekend zijn. Waarom niet voorkomen al het gedoe van winkelen voor een pak dit jaar, en maak uw eigen aangepaste zwempak, bedoeld om te passen uw lichaam precies? Of u nu een beginnende of ervaren riool, kunt u een leuke, vleiende zwembroek voor uw specifieke figuur op een fractie van de kosten van kant en klare zwemkleding. Deze korte gids voor het maken van je eigen zwembroek krijgt u begon met de juiste patroon, stof en begrippen. Na dat is de sky the limit met wat u met je eigen zelfgemaakte, ongelooflijk gepersonaliseerde zwembroek doen kunt.

Patronen

meeste patroon bedrijven bieden zwembroek patronen, maar niet alle zwembroek patronen zijn gelijk in hun verdiensten. Als u op zoek bent naar een badpak patroon dat zal worden vrij eenvoudig, komen in een brede waaier van stijlen en bieden de beste pasvorm voor uw unieke lichaam, zijn er een paar patroon bedrijven die bieden de beste zwembroek patronen voor u. Patronen van Kwik Sew en Stretch & Sew zijn gespecialiseerd in badpak stoffen en bieden de beste selectie van stijlen en de meest consistente fit. Ook, deze bedrijven romp lengte in overweging nemen bij het maken van hun grootte grafieken en patronen. Lengte romp is een van de belangrijkste aspecten van een zelfgemaakte zwembroek correct formaat.

Sizing

meeste patronen een maattabel zal verschaffen over de patroon zodat kunt u de juiste patroon uitsparingen voor uw lichaam figuur. Het is over het algemeen best te volgen deze lay-out van de grootte, maar houd in gedachten dat de beste zwembroek grootte voor u loopt overal van één tot drie maten groter dan de grootte die u normaal in de broek of jurken dragen. Spandex fabric heeft de neiging om een beetje wanneer natte, echter, dus zorg ervoor dat je zwembroek is niet te groot wanneer u het op voor uw eerste montage probeert groeien.

Weefsel

meeste stof winkels voeren een goede selectie van Spanntex en Lycra weefsels voor zwemkleding. Terwijl u een zwembroek uit een willekeurig aantal stoffen maken kan, met inbegrip van zowel katoen en fluweel, een spandex gebaseerde materiaal is de eenvoudigste om voor te werken met uw eerste zelfgemaakte badpak, en het is de meest waarschijnlijke om de stretch en dekking die u nodig hebt. Meeste spandex fabric komt in twee richtingen stretch fabric of four-way stretch fabric. Two-Way stretch verwijst naar de capaciteit van het weefsel te rekken en zowel verticaal als horizontaal herstellen terwijl four-way stretch verwijst naar het vermogen van de stof te rekken verticaal, horizontaal, en vanuit elke hoek. Four-way stretch fabric dreigt te worden iets duurder maar ook meer duurzame en elastisch. Two-Way stretch stoffen hebben de neiging om uit te voeren, maar zijn nog steeds aanvaardbaar voor gebruik in een recreatieve zwembroek. Houd in gedachten dat ze minder duurzaam zijn.

Bij het kopen van weefsel voor uw badpak, wil je verschillende verschillende factoren in gedachten te houden. Eerst, zal u wilt kopen een stof die is behandeld voor chloor weerstand (vooral als u van plan te doen elke zwemmen in je zwembroek). Meeste stoffen ontworpen voor badmode enigszins chloor resistent zijn, maar je moet de verkoper vragen voordat u elke stof koopt. Daarna, u zal willen kopen een stof in een kleur en/of afdrukken die u gevoel comfortabel dragen en dat je lichaam streelt. Houd in gedachten dat donkere kleuren en prints neiging om slank en verbergen terwijl pastel en glanzende stoffen wijzen op gebreken. Vóór de aankoop van een stof, houd het tegen je lichaam om ervoor te zorgen dat de kleur met uw natuurlijke kenmerken werkt. Tot slot, wil je een stof die de juiste hoeveelheid stretch en herstel heeft. Zorg ervoor dat de stretch en herstel van het weefsel voordat u het koopt observeren.

Voering

maken een zwembroek die echt ondoorzichtig is, u zal ook moet kopen badmode voering. Meeste stof winkels voeren dicht bij zwembroek weefsel voering. Als u een lichte of middellange kleur/print in je zwembroek, zal u wilt genoeg voering voor de voorzijde en het Kruis van het pak kopen. Een bekleed achterkant van het pak zal zorgen voor extra rek om te compenseren voor de voering aan de voorzijde. Als u een donkerder materiaal voor uw badpak gebruikt, moet u mogelijk alleen genoeg voering voor het Kruis. Je moet proberen om overeenkomen met de kleur van de zwembroek voering zo nauw mogelijk op de kleur van uw materiaal zwembroek.

Begrippen

te monteren eigenlijk uw pak, moet u draad, naalden en elastiek voor de armsgaten, been gaten, hals gat en riemen. De elastische die u kopen moet worden behandeld voor chloor weerstand, zoals chloor de neiging heeft te breken de elasticiteit van onbehandelde elastiek. In het algemeen, zijn katoen-verpakt elastiek best voor comfort en betrouwbaarheid in zwemkleding. Op basis van het patroon, moet waarschijnlijk u een elastische breedte van 3/8 inch voor de armsgaten, hals gat en _ inch voor de bandjes en been gaten. Om de duurzaamheid van uw badpak, zal u wilt gebruiken een polyester of Getexturiseerde nylondraad in zowel de naald en Klosje van uw naaimachine. Voel je vrij om rond te spelen met de kleur van de draad. Deze kleur niet noodzakelijkerwijs moet overeenkomen met de kleur van de zwembroek en kan worden gebruikt om toe te voegen decoratieve stiksels aan het lichaam van de kleur.

Snijden en naaien uw pak

nadat u hebt gekocht alle nodige elementen van uw badpak, bent u klaar om te beginnen snijden, naaien, en passende uw pak. In het algemeen, moet u de aanwijzingen van uw patroon voor zowel het snijden en naaien van zwembroek weefsel (die kan worden weergegeven enigszins anders dan andere stoffen). Vergeet niet te voeren verschillende hulpstukken vóór de definitieve naaien van je zwembroek om ervoor te zorgen dat u een zwembroek zult u trots om weer het hele seizoen lang te maken.

No comments:

Post a Comment