Thursday, June 21, 2012

Het ambacht van het haak - gratis artikel hoffelijkheid van ArticleCity.com

De vroege ontwikkeling van het ambacht van het haak is gekoppeld aan de nabootsing van kant en kant maken.

De haak woord komt van het Franse 'croche' of 'krokodil' zin om de haak.

In de 16e eeuw nonnen leerde het vaartuig aan hun studenten en werd het een erkende prestatie van een dame van hoge komaf. Haak werd beschouwd als te zijn alleen geschikt voor de rijke met de armere mensen hebben gebreide objecten.

Meer populair in de jaren 1840 haak instructies begon te worden gepubliceerd en dus haak. Voordat deze tijd haak had overgeleverd door gezinnen met elke generatie doorgeven van de vaardigheden.

Veel oudere patronen bevatte enkel een beeld met slechts een paar van de meer ingewikkelde secties uitgelegd, als gevolg daarvan waren u verwacht om te werken van het beeld voor de meerderheid van de patroon!

Ierse haak wordt vaak beschouwd als worden Haakvideo op zijn hoogste uitdrukking en wordt gedaan met de beste wol en haken in ingewikkelde patronen, meestal een motief van bladeren of bloemen worden getoond in een open web-achtige achtergrond geactiveerd.

Wanneer het proberen te imiteren kant zeer fijne draden en haken werden gebruikt, maar tegenwoordig is meer gebruikelijk om zachte garens gebruikt voor de productie van kleding, thuis meubilair en muur wordt weergegeven.

Hoe haak

wanneer je begint te haak je begint met een slip stitch op een haak. Echter, in tegenstelling tot breien, haak gebruikt deze enkele begin lus om te werken een rij van individuele keten steken. Dus elke nieuwe lus wordt gevormd door het vangen van het garen en tekenen door de vorige lus.

Dan je werken terug langs deze serie van keten steken, elke nieuwe steek worden doorgelust een steek in de vorige rij.

Elke steek is voltooid wanneer slechts een enkele lus op uw haaknaald nodig blijft, en vervolgens de volgende steek is gewerkt. Hoewel dit klinkt misschien ingewikkeld in de praktijk het zeer gemakkelijk is te doen.

Met behulp van verschillende combinaties van steken is het mogelijk om een verscheidenheid van structuren en patronen. Deze combinaties kunnen hebben beschrijvende namen zoals ananas en popcorn, evenals de meer gebruikelijke keten, dubbele, en hoge tonen.

Een ideale vaartuig voor de drukke persoon

haak kan worden gedaan met het minimum bedrag van apparatuur en puinhoop, en is zeer snel te netjes weg.

Dit maakt haak een ideale ambachtelijke te doen wanneer u reist. Er is alleen uw garen en een haaknaald nodig, en eventueel een haak patroon, te voeren. Als u een steek laten vallen of een fout maakt is het gemakkelijk om te trek het werk terug naar een 'juiste' één lus en herstarten vanaf daar.

Patroon haak e-boeken

haak patroon e-boeken zijn grote waarde en zeer handig. U kunt gewoon de instructies voor het patroon u maakt afdrukken.

Dit kunt u alleen een pagina of twee voor uw patroon en hoeft u niet te voeren een hele haak boek.

Als de pagina's die u hebt afgedrukt krijgen beschadigd of verloren is gemakkelijk opnieuw af te drukken het patroon uit het e-boek, zodat u om uw project te voltooien.

Haak is een interessante hobby. U kunt items rechtstreeks doorsturen bijna onmiddellijk haak en zodra u hebt de basisprincipes onder de knie kunt u gaan naar de meer gecompliceerde patronen wanneer u zin in een uitdaging.

No comments:

Post a Comment