Thursday, June 21, 2012

5 Beste redenen om te breien! -gratis artikel hoffelijkheid van ArticleCity.com

Is het begin augustus, en ik kan bijna horen slee klokken. Kan je niet? Kijk nu niet, maar de zomer is op de afnemen! Zonder zelfs maar te weten het, worden de dagen steeds korter, al! Koele bries waait en sommige gebladerte gaat eigenlijk weg.

Maar wacht! Er is een oplossing.... in plaats van het krijgen depressief, moet u om iets te doen. Graag oppakken van een hobby.

ik kan niet denken aan iets beter dan het leren te breien!

I don't care over al die andere ambachten en doe-projecten; leren breien en kunt u deze paintballs vaarwel kussen!

Als je me niet gelooft, dan laat het me geven u * 5 * goede redenen waarom:

# 1 je kunt gewoon voelen als een leerling breien! Immers, in de voorbije eeuwen was een leerling iemand leren van een ambacht, en als je nieuw bij breien bent, dan bent u een leerling! Zelfs de Donald kon niet betogen met dat!

Met breien, er is een TON van informatie, en ongeacht hoe vaak u brei, of hoeveel je denkt dat je weet, er is altijd iets nieuws.

En dat is goed, omdat je wilt nooit uitgeput van ideeën.

# 2 Jaar geleden was er een TV commercial voor 'Shake N bakken', die featured een klein meisje in de keuken met moeder, en alles wat ze zei was 'Shake n bakken... en ik geholpen'.

ik weet nu, dat heeft niets te maken met breien. Het beste deel van dat, is echter als een vriend vraagt u waar u uw mooie kleine portemonnee, of nieuwe sjaal, gekocht kunt u zeggen, "Ik gebreide het mezelf."

Oude commerciële, hetzelfde uitgangspunt. Take it from me, wanneer u brei-het-zelf, het voelt goed!

# 3 De vier seizoenen. Breien is strikt niet-ontwijkend. Het niet schelen welke maand het is of wat vakantie nadert, er is altijd iets leuks te breien.

Halloween, herfst, Independence Day, Valentijnsdag, afstudeerders, bruiloften, take-your-dog-to-work-day, doopfeesten, Kerstmis, u de naam van de dag, en er is een patroon breien daar voor het!

Uw breien creaties zijn altijd een-of-a-kind, niet gezien worden in een winkel of winkelcentrum. Dus, wanneer u dat Christmas stocking op de trein thuis van het werk breien bent, je weet nooit wie je zal zijn volgende inspirerend.

# 4 Tenzij je zijn leven onder een rots of een uitweg aan afgelopen linker veld, weet u hoe duur benzine wordt steeds! Dagelijkse, gaat de prijs hoger.

Dus, in plaats van het krijgen in uw voertuig gas-guzzling, en cruisen in de stad, tevergeefs, duren breien. Een groep buurt samenkomen, of start een club in uw dorm of condo.

Kopen sommige cheapy garen en naalden, en mijn ebook downloaden, 'Klaar of breien, Here I Come!' van www.TheKnitStitch.com en u zal versteld staan van de pret te hebben!

# 5 Breien is goed voor u! Wij allen leven zeer stressvolle.

Als het is niet een ding, het is de andere; en dagelijks leven taai worden kan. Soms knippen een bubbelbad, of stemming muziek gewoon niet.

Breien kan helpen. Slechts een klik van de naalden is rustgevende muziek.

Maakt een rij staan, dan een ander, maken steken, patronen, projecten, en het zien het allemaal samen komen breien voor tevredenheid inderdaad.

Het niet allemaal in één keer gebeuren. Veel projecten nemen weken en maanden te voltooien, als je wilt om ze te doen rechts.

Maar, dat is de essentie van breien.

Werkt met je handen, zijn u iets maken vanaf de eerste steek. U kijken naar het komen tot leven als u ga, en beetje bij beetje, uw breien werkelijkheid wordt.

-Oefening is ideaal, maar iets te doen voor je ziel, is net zo belangrijk.

Dus, als u wilt vertragen, en vinden betekenis in je leven weer, probeer breien.

Zo, daar heb je het, 5 beste reden te breien!

Maar niet mijn woord op te nemen, probeer het voor jezelf!

Copyright 2006 Alice Seidel

No comments:

Post a Comment