Tuesday, June 19, 2012

Hoe te interpreteren tekens en symbolen op garen Label correct door...

Haakvideo is niets anders dan een naald werk waar de lusjes van een enkele draad zijn interlocked met behulp van de haak. Haakvideo verschilt van [looping garen met machine of hand] breien, naaien [aanscherping van de steken met wol en naald], quilten [creëren van lijnen of patronen door verschillende lagen van doek] en Borduring [werken aan de orde gesteld ontwerpen op doek of leder].

Haakvideo vermoedelijk in bestaan rechts vanaf 18 Th eeuw. Breien wordt verondersteld te hebben bestaan voorafgaand aan Haakvideo [d.w.z. 15 Th eeuw]. Haakvideo werd niet bereikt populariteit tot 18e eeuw omdat het nodig is meer draad in het weefsel in vergelijking met de technieken zoals maken sprong nalbinding en breien die populair waren op dat moment. In die periode Haakvideo werd beschouwd als meer als een hobby dan de baan of functie. Om meester Haakvideo moeten we leren om correct te interpreteren de symbolen en tekens op garen etiket.

Garens zijn niets anders dan verschillende soorten vezels die samen worden gesponnen. De vezels kunnen van plant [katoen] of van dierlijke oorsprong [wol]. De vezels kunnen ook synthetische materialen zoals acryl en nylon.

Deze garens komen in verschillende maten en gewichten om te voldoen aan de vraag van de crotchetier. Als u is beginner voor Haakvideo het beter om te selecteren een garen dat glad oppervlak en middellange twist is met.

Garens zijn meestal gemarkeerd door de lengte en niet door zijn gewicht. De garens zijn in het algemeen gerold en verpakt ballen. Op basis van de vezel samenstelling en de dikte, zal de lengte van het garen variëren.

De wol is de meest aangewezen garen omwille van zijn vermogen te rekken. Silk is de andere garens die zeer uitvoerig wordt gebruikt. Het grootste nadeel van de zijde is de kosten. De veerkracht van de zijde is relatief minder wanneer vergeleken met de wol.

Nylon, polyester en acryl zijn de andere garens die worden gebruikt voor Haakvideo. Dit zijn de synthetische garens vervaardigd van aardolieproducten. Deze garens zijn niet duur. Deze garens verkleinen niet. Deze garens kunnen worden gewassen door machine en zijn stabieler.

De synthetische garens al zo veel voordelen hebben ze hun belangrijkste nadeel is verandering in de vorm wanneer ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Vandaar is het beter om te selecteren van het gemengde garen dat zowel natuurlijke als synthetische vezels heeft.

Garens van verschillende gewicht zijn beschikbaar in de markt. Ze staan hieronder vermeld.

extra omvangrijk, aran wol, omvangrijk, sport garen, wollen garen, aran katoen, sport mercerized katoen, dubbele breien, van viscoserayon, wollen acryl, linnen, metalen viscose en metallic.

Er geen behoefte om te krijgen ontmoedigd of verward zo lezen het garen maten zijn betrokken al zijn er verschillende manieren van de indeling van het garen. U moet uw geest van toepassing en de indeling van garens om jezelf comfortabel bij het selecteren van de juiste grootte van garen begrijpen.

Hier is een classificatie van het garen als per de diameter van het garen.

–A – grootte deze garens zijn licht wat betreft gewicht is. Dit soort garen wordt gebruikt voor de kleren van de baby. Dit type van garens is het meest geschikt voor dun sokken.

Grootte-B-deze garens middellange gewicht zijn. Dit type van garens wordt gebruikt voor pakken, jurken, babykleding en truien die worden gebruikt in het huis kant.

Grootte-C-deze zijn breien garens. Het gewicht van deze garens is iets meer dan de grootte b garen. Dit type van garens is het meest geschikt voor wanten, hoeden, slippers en truien die worden gebruikt voor outdoor wear.

Grootte-D - deze garens zijn omvangrijk. De grootte en het gewicht is meer dan de grootte c garen. Dit type van garens is ideaal voor zware jassen, zware ambachten en tapijten.

–E - grootte deze garens zijn extra omvangrijk. Deze garens zijn zwaarder dan grootte d garen. Deze garens kunnen worden alleen gebruikt voor maken van tapijten.

De garens zijn ook ingedeeld op basis van het aantal steken per vier inch staal [breien tricotsteek stitch]. Laat het ons weten over hen hier. Fijne –there zal 29 t0 32 steken per vier inch, licht-er zullen 25 tot 28 steken per vier inch, middellange – zal er 21-24 steken per vier inch, middellange zware-er zal er 17 tot 20 steken per vier inch, omvangrijk-er zal er 13 tot 16 steken per vier inch en extra omvangrijk-er zal er met 12 steken per vier inch.

Zodra u zijn geworden meester in de interpretatie van de tekens en symbolen op het etiket garen bent u perfect fit voor venturing in te Haakvideo bedrijfsleven.

No comments:

Post a Comment