Thursday, June 21, 2012

Breien Basics - houden uw breien deel 2 door Mercedes Aspland


Eerder hebben we keken naar de beste manieren om te houden van uw naalden om de meest doeltreffende en comfortabele breien techniek. In dit artikel gaan we kijken naar verschillende manieren die u het garen houden kunt. Er zijn drie technieken die zullen we overwegen en wij raden u proberen hen en vindt het meest comfortabel voor u is.

Garen in de rechterhand

Er zijn een paar verschillende manieren om te werken met het garen in de rechterhand en ze zal vaak afhangen van waar je bent uit en hoe je geleerd te breien. Echter als u gaat het garen in de rechter hand hebben dan de eerste ding om te doen is om Sla het garen om de rechterhand. Hoe u dit doet afhankelijk van u en uw comfort maar een van de gemakkelijkste manieren is om te plaatsen het garen over de wijsvinger vervolgens onder het midden- en wijsvinger en terug over de kleine vinger. Vergeet niet om niet te strak houden hoewel als u niet wilt uitrekken het garen u dat het gewoon rest in uw hand wilt. Met het garen in je rechterhand er zijn een paar manieren u konden houden de rechternaald:

1. vaste Needle - dit is waarschijnlijk de beste manier om uw werk onder controle houden en we hebben enkele stappen hieronder gedetailleerde:

a. ten eerste u moet plooi de naald onder uw arm

b. Wikkel het garen om het recht van de hand in de manier waarop u vinden meest comfortabele en leg je hand op de top van de naald

c. De naald met de steken op moet in uw linkerhand

d. De eerste steek moet worden geduwd tot het einde van de naald met uw linker duim en vervolgens moet u verplaatsen links naald zodat de juiste keuze wordt ingevoegd in de eerste steek

e. Sla het garen om de naald met zo weinig verkeer mogelijk van de rechterhand.

f. verplaatsen de linkernaald te nemen van de oude steek over de nieuwe naam en druk op de dezelfde tijd het topje van de rechter naald terug met uw linker duim of wijsvinger om de oude steek van de rechternaald.

2. Naald zoals Pen - veel mensen zal houden de naald zoals een pen en de stappen zijn hetzelfde als voor de vaste naald behalve de rechternaald is niet verzekerd onder de arm. In plaats daarvan houd u de rechter naald tussen de duim en wijsvinger van de rechterhand. Dit ziet eruit als een meer elegante manier te breien maar het is moeilijker om de rechternaald controle en kan leiden tot ongelijke werk en maken het waarschijnlijker dat steken dicht bij de penpunt krijgen gebundelde en dus ze kunnen worden geschrapt.

3. Hand op Top - dit is soort van halverwege tussen de andere twee methoden met de hand positie hetzelfde resultaat als de methode vaste naald. Het enige verschil is dat u de naald niet onder uw arm beveiligen doen.

4. Garen of naald - veel mensen leren de methode pen maar ondervindt bij het beoefenen van het uiteindelijk doen deze methode. Dit is waar de rechter naald wordt ingevoegd in de oude steek, de breister dan laat gaan van de naald naar Sla het garen om de naald, dan daalt het garen te halen van de naald en afwerking van de steek. Dit zal uw breien zeer traag en ook moeilijk maken om te bepalen.

Garen in de linkerhand

Dit heet ook vaak Duitse breien en kan een zeer effectieve manier van breien.

a. Sla het garen om de linkerhand op een manier die u zich gerust met. Het is vaak een goed idee om wind it rond de linker wijsvinger een paar keer.

b. Neem de naald met de steken in de linkerhand en de andere in het recht als voorheen.

c. duwen de eerste steek naar het uiteinde van de linkernaald en voeg de juiste is erin.

d. Haak het garen om uw linker hand met de rechter naald en haal deze door de steek.

Net zorg ervoor dat met deze methode die het recht de hand is niet te veel werk te doen.

Garen rond hals

Dit is een weinig bekende methode, maar is zeer populair met Peruaanse Indianen.

a. hangen het garen comfortabel om je nek. Als u hang twee kleuren ze in tegengestelde richtingen.

b. met de naalden in hun gebruikelijke handen invoegen de rechter naald in de steek.

c. Flick het garen met de linker duim en vangen met de rechter naald en haal deze door de oude steek. Als gevolg van de positie van het garen maakt deze methode gemakkelijker dan brei averecht.

Het ambacht van het haak - gratis artikel hoffelijkheid van ArticleCity.com

De vroege ontwikkeling van het ambacht van het haak is gekoppeld aan de nabootsing van kant en kant maken.

De haak woord komt van het Franse 'croche' of 'krokodil' zin om de haak.

In de 16e eeuw nonnen leerde het vaartuig aan hun studenten en werd het een erkende prestatie van een dame van hoge komaf. Haak werd beschouwd als te zijn alleen geschikt voor de rijke met de armere mensen hebben gebreide objecten.

Meer populair in de jaren 1840 haak instructies begon te worden gepubliceerd en dus haak. Voordat deze tijd haak had overgeleverd door gezinnen met elke generatie doorgeven van de vaardigheden.

Veel oudere patronen bevatte enkel een beeld met slechts een paar van de meer ingewikkelde secties uitgelegd, als gevolg daarvan waren u verwacht om te werken van het beeld voor de meerderheid van de patroon!

Ierse haak wordt vaak beschouwd als worden Haakvideo op zijn hoogste uitdrukking en wordt gedaan met de beste wol en haken in ingewikkelde patronen, meestal een motief van bladeren of bloemen worden getoond in een open web-achtige achtergrond geactiveerd.

Wanneer het proberen te imiteren kant zeer fijne draden en haken werden gebruikt, maar tegenwoordig is meer gebruikelijk om zachte garens gebruikt voor de productie van kleding, thuis meubilair en muur wordt weergegeven.

Hoe haak

wanneer je begint te haak je begint met een slip stitch op een haak. Echter, in tegenstelling tot breien, haak gebruikt deze enkele begin lus om te werken een rij van individuele keten steken. Dus elke nieuwe lus wordt gevormd door het vangen van het garen en tekenen door de vorige lus.

Dan je werken terug langs deze serie van keten steken, elke nieuwe steek worden doorgelust een steek in de vorige rij.

Elke steek is voltooid wanneer slechts een enkele lus op uw haaknaald nodig blijft, en vervolgens de volgende steek is gewerkt. Hoewel dit klinkt misschien ingewikkeld in de praktijk het zeer gemakkelijk is te doen.

Met behulp van verschillende combinaties van steken is het mogelijk om een verscheidenheid van structuren en patronen. Deze combinaties kunnen hebben beschrijvende namen zoals ananas en popcorn, evenals de meer gebruikelijke keten, dubbele, en hoge tonen.

Een ideale vaartuig voor de drukke persoon

haak kan worden gedaan met het minimum bedrag van apparatuur en puinhoop, en is zeer snel te netjes weg.

Dit maakt haak een ideale ambachtelijke te doen wanneer u reist. Er is alleen uw garen en een haaknaald nodig, en eventueel een haak patroon, te voeren. Als u een steek laten vallen of een fout maakt is het gemakkelijk om te trek het werk terug naar een 'juiste' één lus en herstarten vanaf daar.

Patroon haak e-boeken

haak patroon e-boeken zijn grote waarde en zeer handig. U kunt gewoon de instructies voor het patroon u maakt afdrukken.

Dit kunt u alleen een pagina of twee voor uw patroon en hoeft u niet te voeren een hele haak boek.

Als de pagina's die u hebt afgedrukt krijgen beschadigd of verloren is gemakkelijk opnieuw af te drukken het patroon uit het e-boek, zodat u om uw project te voltooien.

Haak is een interessante hobby. U kunt items rechtstreeks doorsturen bijna onmiddellijk haak en zodra u hebt de basisprincipes onder de knie kunt u gaan naar de meer gecompliceerde patronen wanneer u zin in een uitdaging.

7 Manieren om te personaliseren een mand van de Gift door Timothy Rudon


Gifting moet gebeuren met denken en voelen. Degene die de mand van de gift ontvangt moet zich speciaal voelt. Dus, wanneer u nodig hebt voor het verzenden van een vriend, een zakenpartner of een familielid een mand van de gift van de vele verkocht door innovatieve websites online maken jou verschillende door te personaliseren uw mand van de gift.

Personaliseren een mand van de gift is niet over het besteden van meer. Het is over het tonen van de ontvanger dat u zorg. Zelfs eenvoudige geschenken worden gekoesterd als ze zinvol zijn.

Hier zijn een paar suggesties over hoe om te personaliseren een mand van de gift:

1. denk na voordat u de eerste mand van de gift online die past binnen uw budget kiezen. De inhoud te bestuderen en na te denken wat de ontvanger zal voelen over elk item. Kies een mand die items bevat die zal worden genoten of gekoesterd.

2. Overweeg versturen een thema mand die als trigger gelukkige momenten of een gedeeld geheim fungeert. De gift maken speciale door het te koppelen aan iets persoonlijke en vreugdevol. Dus als je genoten hebt van kaas en crackers terwijl het reizen samen dan trekker van het geheugen door het sturen van een kaas selectie.

3. Een persoonlijk tintje geven door het sturen van een gedicht of een vers worden geplaatst in de mand.

4. Kies een decor waarin betekenis. Een roze lint of ornament.

5. De ontvanger verwennen door het sturen van wijn of een luxe spa mand met bad gels en aroma oliën.

6. Denken van giften voor een ziek persoon genezing en stuur een mand die een glimlach op hun gezichten brengt. Kies zorgvuldig en laat elk item een bericht –a spel van kaarten of bordspel genoten van de twee van u brengen.

7. Stuur een mand van de gift thema, kies items een tuinman, handige persoon of hobbyist zullen genieten van. Als de ontvanger houdt verzenden hulpmiddelen een mengsel van handige tools zoals een schroevendraaier set die past in een portemonnee, of een polyvalente hamer, of een selectie van nagels en bouten met sommige snelle stok en een set van tangen.

Gifting hoeft niet saai het kan iets betekenen en punten dat een persoon zal voor jaren gebruiken en u elke keer herinneren worden. Dus het hoeft niet alleen te zijn chocolade, kan het zijn tuin zaden, een set van verf, zakdoeken, breien, wol, miniatuur honden, een hand puppet, een selectie van wijnen, enzovoort. Laat uw verbeelding nemen vleugel verzenden een nadenkende gift basket en besteden alleen zo veel als je bedoeld. Koop een mand van de gift online en geniet van enorme kortingen en speciale aanbiedingen.

Websites online bieden vele keuzen en ook manden van de gift te verzenden over de hele wereld. Gewoon zeker zijn van de verzendkosten en denken van breekbare artikelen, enzovoort alvorens een mand van de gift te kiezen. Meld u aan bij websites http://www.festivities-pub.com/home.html die innovatieve geschenkverpakking ideeën delen en afgeven van de beste gift baskets geld kan kopen.


Zoekt u kostenloos haak patronen? -gratis artikel beleefdheid...

Bent u in de markt voor naaiende patronen, haak patronen of quilt patronen die kunt u hen online! Wist u dat er zijn vele websites die niet alleen instrueren individuen over de technieken voor naaien, in al zijn vormen, maar die helpen u voorzien van de leveringen die u nodig hebt? Advies kan worden online gevonden en zo kan gratis patronen!

Bent u geïnteresseerd in gratis kruissteek patronen? Hoe ongeveer gratis patronen aanbieden quilt? Misschien wilt u op zoek bent naar haak poncho's patronen? Misschien zou u ook geïnteresseerd in de gratis Brei patronen? Wat u zoekt, kunt u het vinden online! Er zijn velen die advies op uw vragen bieden zullen. Er zijn enkele die verkopen patronen en sommige die zal u vertellen waar ze te krijgen voor gratis! Ja, gratis. Bent u geïnteresseerd?

Om te zoeken naar een website die deze patronen kostenloos biedt, ga naar uw favoriete zoekmachine. Een zoekmachine zoals Google of Yahoo zal werken. Laten we zeggen dat u op zoek bent breien voor gratis patronen. Typ in 'vrije breien patronen' of gewoon 'breien patronen' in het zoekvak en gaan! Ongetwijfeld krijgt u een bos van verschillende plaatsen om uit te kiezen. Blader door de lijst. U mei zitten kundig vinden plaatsen dat u kunt gaan voor het downloaden van de patronen op de computer zodat deze ook later afdrukken uit. Forums zijn plaatsen u kan toetreden, meestal gratis, en maak kennis met collega ambachtslieden. U zal zitten kundig voor vragen en advies te krijgen. Ook krijgt u doend de zelfde dingen die je bent mensen te ontmoeten. Misschien zult u in staat om hun vragen te beantwoorden! Dit zijn de ideale plekken om informatie te vinden.

Als u niet welk project u wilt weet laten beginnen, paging via de talloze pagina's op websites krijgt u vele, vele opties. U zult zien dingen die je nog nooit van jezelf gedacht. U kunt besluiten om iets dat zou ziet er geweldig op uw bank of misschien een leuke quilt voor uw vrienden die deze winter een cabine bezoekt.

Welke breien garens moet u kiezen? door Michael Saville


Wie niets heeft te maken met breien weet het belang van garens breien. Voor veel mensen is een van de meest plezierige aspecten van het vaartuig door de vele garens die beschikbaar zijn in een winkel breien bladert. Dit is omdat er vele texturen garen en een breed scala van kleuren om uit te kiezen. Al met al het kiezen van uw breien garen is een aangename ervaring.

Mensen die ervaring in de kunst van het breien weten het belang van het gebruik van de beste kwaliteit breien garen die ze van bemachtigen kunnen. Wat voor soort breien garen te gebruiken is in feite een van de belangrijkste beslissingen die een craftsperson moet maken. De keuze beschikbaar is enorm en het besluit hangt af van wat u kleding wilt maken. Dus bijvoorbeeld, als u op zoek bent om een sjaal of een hoed die je zou kunnen kijken voor het gebruik van 'Nieuwe Fizz' te maken of voor een lichtgewicht zomer top kunt gebruiken 'Duin', of voor een realistische dierlijke kleur gebruiken 'Foxy'. Voor algemene kledingstuk creatie is een van de bekendste kitting garens 'Sirdar'. De betere garens zijn vaak voorzien van een scala aan patronen folders breien.

Australië is beroemd voor de kwaliteit en de soorten garens geproduceerd breien. Vergeet niet om de kennis van de leverancier garen zodat kunt u het beste garen voor de taak die u hebt opgesteld. De hand geverfd garens zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma en die in natuurlijke vezels bestaan van 'Merion wol', "Cashmere", "katoen '', 'Mohair' of 'Alpaca' naast 'Jo Sharp' zuivere wol en 'Heirloom Alpaca'.

Er zijn enkele dingen om te onthouden. Ten eerste, het is altijd een goed idee om te doen een spanning plein als u wellicht verschillende hoeveelheden breien garen. Wat betreft de patronen zijn je moet niet vergeten dat het patroon en de lgs moet hetzelfde, dus gebruik vier lgs garens voor een vier-laags patroon en 'Aran' garens voor een 'Aran' patroon. Uw patroon breien terwijl op zoek aantrekkelijk moet geschikt om het kledingstuk gewenste te breien. Een goede plek om te beginnen met name als je zijn relatief nieuw te breien om te zoeken naar patronen is het garen streng, die wordt geleverd verpakt en bijna elk een van deze zal hebben een patroon op. Dit is met name goed als het patroon zal zitten juiste voor het garen wordt gebruikt. Het andere voordeel is dat deze patronen in feite vrij zijn. Er zijn oude favorieten zoals boeken en tijdschriften. Vaak boeken geven stap voor stap instructies, alsmede een overzicht van algemene breien. Ten slotte, is een steeds groeiende bron van informatie over zowel breien patronen en de beste breien garens te gebruiken het Internet. Dit omvat specifieke breien sites en een toenemend aantal fora waar liefhebbers kunnen vragen, advies geven en delen, tips en trucs.

Voor een verfijnde look kiezen 'Tuscany' mode garen voor tops en accessoires. Andere accessoires keuzes omvatten 'Firefly' en 'Illusie' die ladder type breien garens. Als u liever een mousserende kijk gaan voor 'Medici' of 'Vegas' te verbeteren van de uitstraling van het kledingstuk. Winter Kies een mollig breien garen om warm in te houden, sommige twee lgs garens bevatten vijftien procent wol.

Breien garens hoeft niet duur te zijn. Goede kwaliteit garens tegen lagere kosten omvatten 'Aran', 'Double Knit', vier lgs, drie lgs, alsmede twee lgs. Mode garens zijn 'Milaan', 'Gypsy', 'Amore', 'Apache' en Sirocco die uit tachtig procent katoen bestaat. U kunt zelfs proberen 'Eskimo DK' die is zacht en harige en is beschikbaar in effen kleuren. Dus is het zinvol om advies en neem de tijd bij het kiezen van garens breien.

5 Beste redenen om te breien! -gratis artikel hoffelijkheid van ArticleCity.com

Is het begin augustus, en ik kan bijna horen slee klokken. Kan je niet? Kijk nu niet, maar de zomer is op de afnemen! Zonder zelfs maar te weten het, worden de dagen steeds korter, al! Koele bries waait en sommige gebladerte gaat eigenlijk weg.

Maar wacht! Er is een oplossing.... in plaats van het krijgen depressief, moet u om iets te doen. Graag oppakken van een hobby.

ik kan niet denken aan iets beter dan het leren te breien!

I don't care over al die andere ambachten en doe-projecten; leren breien en kunt u deze paintballs vaarwel kussen!

Als je me niet gelooft, dan laat het me geven u * 5 * goede redenen waarom:

# 1 je kunt gewoon voelen als een leerling breien! Immers, in de voorbije eeuwen was een leerling iemand leren van een ambacht, en als je nieuw bij breien bent, dan bent u een leerling! Zelfs de Donald kon niet betogen met dat!

Met breien, er is een TON van informatie, en ongeacht hoe vaak u brei, of hoeveel je denkt dat je weet, er is altijd iets nieuws.

En dat is goed, omdat je wilt nooit uitgeput van ideeën.

# 2 Jaar geleden was er een TV commercial voor 'Shake N bakken', die featured een klein meisje in de keuken met moeder, en alles wat ze zei was 'Shake n bakken... en ik geholpen'.

ik weet nu, dat heeft niets te maken met breien. Het beste deel van dat, is echter als een vriend vraagt u waar u uw mooie kleine portemonnee, of nieuwe sjaal, gekocht kunt u zeggen, "Ik gebreide het mezelf."

Oude commerciële, hetzelfde uitgangspunt. Take it from me, wanneer u brei-het-zelf, het voelt goed!

# 3 De vier seizoenen. Breien is strikt niet-ontwijkend. Het niet schelen welke maand het is of wat vakantie nadert, er is altijd iets leuks te breien.

Halloween, herfst, Independence Day, Valentijnsdag, afstudeerders, bruiloften, take-your-dog-to-work-day, doopfeesten, Kerstmis, u de naam van de dag, en er is een patroon breien daar voor het!

Uw breien creaties zijn altijd een-of-a-kind, niet gezien worden in een winkel of winkelcentrum. Dus, wanneer u dat Christmas stocking op de trein thuis van het werk breien bent, je weet nooit wie je zal zijn volgende inspirerend.

# 4 Tenzij je zijn leven onder een rots of een uitweg aan afgelopen linker veld, weet u hoe duur benzine wordt steeds! Dagelijkse, gaat de prijs hoger.

Dus, in plaats van het krijgen in uw voertuig gas-guzzling, en cruisen in de stad, tevergeefs, duren breien. Een groep buurt samenkomen, of start een club in uw dorm of condo.

Kopen sommige cheapy garen en naalden, en mijn ebook downloaden, 'Klaar of breien, Here I Come!' van www.TheKnitStitch.com en u zal versteld staan van de pret te hebben!

# 5 Breien is goed voor u! Wij allen leven zeer stressvolle.

Als het is niet een ding, het is de andere; en dagelijks leven taai worden kan. Soms knippen een bubbelbad, of stemming muziek gewoon niet.

Breien kan helpen. Slechts een klik van de naalden is rustgevende muziek.

Maakt een rij staan, dan een ander, maken steken, patronen, projecten, en het zien het allemaal samen komen breien voor tevredenheid inderdaad.

Het niet allemaal in één keer gebeuren. Veel projecten nemen weken en maanden te voltooien, als je wilt om ze te doen rechts.

Maar, dat is de essentie van breien.

Werkt met je handen, zijn u iets maken vanaf de eerste steek. U kijken naar het komen tot leven als u ga, en beetje bij beetje, uw breien werkelijkheid wordt.

-Oefening is ideaal, maar iets te doen voor je ziel, is net zo belangrijk.

Dus, als u wilt vertragen, en vinden betekenis in je leven weer, probeer breien.

Zo, daar heb je het, 5 beste reden te breien!

Maar niet mijn woord op te nemen, probeer het voor jezelf!

Copyright 2006 Alice Seidel

Tuesday, June 19, 2012

Hoe te interpreteren tekens en symbolen op garen Label correct door...

Haakvideo is niets anders dan een naald werk waar de lusjes van een enkele draad zijn interlocked met behulp van de haak. Haakvideo verschilt van [looping garen met machine of hand] breien, naaien [aanscherping van de steken met wol en naald], quilten [creëren van lijnen of patronen door verschillende lagen van doek] en Borduring [werken aan de orde gesteld ontwerpen op doek of leder].

Haakvideo vermoedelijk in bestaan rechts vanaf 18 Th eeuw. Breien wordt verondersteld te hebben bestaan voorafgaand aan Haakvideo [d.w.z. 15 Th eeuw]. Haakvideo werd niet bereikt populariteit tot 18e eeuw omdat het nodig is meer draad in het weefsel in vergelijking met de technieken zoals maken sprong nalbinding en breien die populair waren op dat moment. In die periode Haakvideo werd beschouwd als meer als een hobby dan de baan of functie. Om meester Haakvideo moeten we leren om correct te interpreteren de symbolen en tekens op garen etiket.

Garens zijn niets anders dan verschillende soorten vezels die samen worden gesponnen. De vezels kunnen van plant [katoen] of van dierlijke oorsprong [wol]. De vezels kunnen ook synthetische materialen zoals acryl en nylon.

Deze garens komen in verschillende maten en gewichten om te voldoen aan de vraag van de crotchetier. Als u is beginner voor Haakvideo het beter om te selecteren een garen dat glad oppervlak en middellange twist is met.

Garens zijn meestal gemarkeerd door de lengte en niet door zijn gewicht. De garens zijn in het algemeen gerold en verpakt ballen. Op basis van de vezel samenstelling en de dikte, zal de lengte van het garen variëren.

De wol is de meest aangewezen garen omwille van zijn vermogen te rekken. Silk is de andere garens die zeer uitvoerig wordt gebruikt. Het grootste nadeel van de zijde is de kosten. De veerkracht van de zijde is relatief minder wanneer vergeleken met de wol.

Nylon, polyester en acryl zijn de andere garens die worden gebruikt voor Haakvideo. Dit zijn de synthetische garens vervaardigd van aardolieproducten. Deze garens zijn niet duur. Deze garens verkleinen niet. Deze garens kunnen worden gewassen door machine en zijn stabieler.

De synthetische garens al zo veel voordelen hebben ze hun belangrijkste nadeel is verandering in de vorm wanneer ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Vandaar is het beter om te selecteren van het gemengde garen dat zowel natuurlijke als synthetische vezels heeft.

Garens van verschillende gewicht zijn beschikbaar in de markt. Ze staan hieronder vermeld.

extra omvangrijk, aran wol, omvangrijk, sport garen, wollen garen, aran katoen, sport mercerized katoen, dubbele breien, van viscoserayon, wollen acryl, linnen, metalen viscose en metallic.

Er geen behoefte om te krijgen ontmoedigd of verward zo lezen het garen maten zijn betrokken al zijn er verschillende manieren van de indeling van het garen. U moet uw geest van toepassing en de indeling van garens om jezelf comfortabel bij het selecteren van de juiste grootte van garen begrijpen.

Hier is een classificatie van het garen als per de diameter van het garen.

–A – grootte deze garens zijn licht wat betreft gewicht is. Dit soort garen wordt gebruikt voor de kleren van de baby. Dit type van garens is het meest geschikt voor dun sokken.

Grootte-B-deze garens middellange gewicht zijn. Dit type van garens wordt gebruikt voor pakken, jurken, babykleding en truien die worden gebruikt in het huis kant.

Grootte-C-deze zijn breien garens. Het gewicht van deze garens is iets meer dan de grootte b garen. Dit type van garens is het meest geschikt voor wanten, hoeden, slippers en truien die worden gebruikt voor outdoor wear.

Grootte-D - deze garens zijn omvangrijk. De grootte en het gewicht is meer dan de grootte c garen. Dit type van garens is ideaal voor zware jassen, zware ambachten en tapijten.

–E - grootte deze garens zijn extra omvangrijk. Deze garens zijn zwaarder dan grootte d garen. Deze garens kunnen worden alleen gebruikt voor maken van tapijten.

De garens zijn ook ingedeeld op basis van het aantal steken per vier inch staal [breien tricotsteek stitch]. Laat het ons weten over hen hier. Fijne –there zal 29 t0 32 steken per vier inch, licht-er zullen 25 tot 28 steken per vier inch, middellange – zal er 21-24 steken per vier inch, middellange zware-er zal er 17 tot 20 steken per vier inch, omvangrijk-er zal er 13 tot 16 steken per vier inch en extra omvangrijk-er zal er met 12 steken per vier inch.

Zodra u zijn geworden meester in de interpretatie van de tekens en symbolen op het etiket garen bent u perfect fit voor venturing in te Haakvideo bedrijfsleven.

5 Beste redenen om te breien! -gratis artikel hoffelijkheid van ArticleCity.com

Het is begin augustus, en ik kan bijna horen slee klokken. Kan je niet? Kijk nu niet, maar de zomer is op de afnemen! Zonder zelfs te weten, worden de dagen steeds korter, al! Koele bries waait en sommige gebladerte is eigenlijk weg.

Maar wacht! Er is een oplossing.... in plaats van het krijgen depressief, je moet iets doen. Graag nemen een hobby.

ik kan niet denken aan iets beter dan het leren te breien!

I don't care over al die andere ambachten en DIY projecten; leren breien en kunt u deze paintballs vaarwel kussen!

Als je me niet gelooft, dan laat het me geven u * 5 * goede redenen waarom:

# 1, je kunt gewoon voelen als een leerling breien! Immers, in de voorbije eeuwen was een leerling iemand leren van een ambacht, en als u nieuw bij breien bent, dan ben je een leerling! Zelfs de Donald kon niet betogen met dat!

Met breien, er is een TON van informatie, en geen kwestie hoe vaak u brei, of hoeveel je denkt dat je weet, er is altijd iets nieuws.

En dat is goed, omdat je wilt nooit uitgeput van ideeën.

# 2 Jaar geleden was er een TV commercial voor 'Shake N bakken', die featured een klein meisje in de keuken met moeder, en alles wat ze zei was 'Shake n bakken... en ik geholpen'.

ik weet nu, dat heeft niets te maken met breien. Het beste deel van dat, is echter als een vriend vraagt u waar u uw mooie kleine portemonnee, of nieuwe sjaal, gekocht kunt u zeggen, "Ik gebreide het mezelf."

Oude commerciële, hetzelfde uitgangspunt. Take it from me, wanneer u knit-het-zelf, het voelt goed!

# 3 De vier seizoenen. Breien is strikt niet-ontwijkend. Het niet schelen welke maand het is of wat vakantie nadert, er is altijd iets leuks te breien.

Halloween, herfst, Independence Day, Valentijnsdag, afstudeerders, bruiloften, doopfeesten, Kerstmis, en take-your-dog-to-work-day u de naam van de dag, en er is een patroon breien daar voor het!

Uw breien creaties zijn altijd een-of-a-kind, niet te worden gezien in een winkel of winkelcentrum. Dus, wanneer u dat Christmas stocking op de trein thuis van het werk breien bent, je weet nooit wie je zal zijn volgende inspirerend.

# 4 Tenzij je zijn leven onder een rots of uitweg afgelopen linker veld, weet u hoe duur benzine is krijgen! Dagelijkse, gaat de prijs hoger.

Dus, in plaats van getting in uw voertuig gas-guzzling, en varen rond de stad, tevergeefs, nemen breien. Een groep buurt samenkomen, of start een club in uw dorm of condo.

Kopen sommige cheapy garen en naalden, en mijn ebook downloaden, 'Klaar of breien, hier kom ik!' van www.TheKnitStitch.com en u zal worden verbaasd het plezier te hebben!

# 5 Breien is goed voor u! Wij allen leven zeer stressvolle leven.

Als het is niet een ding, het is de andere; en dagelijkse leven taai worden kan. Soms knippen een bubbelbad, of stemming muziek gewoon niet.

Breien kan helpen. De loutere klik van de naalden is rustgevende muziek.

Voor tevredenheid inderdaad één rij, dan een ander, maken steken, patronen, projecten, en het zien het allemaal samen komen breien maakt.

Het niet allemaal in één keer gebeuren. Veel projecten nemen weken en maanden te voltooien, als je wilt om ze te doen rechts.

, Maar dat is de essentie van breien.

Werken met je handen, je maakt iets rechts van de eerste steek. U kijken naar het leven als u ga, en beetje bij beetje, uw breien werkelijkheid wordt.

Oefening is geweldig, nog, om iets te doen voor je ziel, is net zo belangrijk.

Dus, als u wilt vertragen, en vinden betekenis in je leven weer, probeer breien.

Zo, daar heb je het, 5 beste reden te breien!

Maar niet mijn woord op te nemen, probeer het voor jezelf!

Copyright 2006 Alice Seidel

Bent u op zoek gratis haak patronen? -gratis artikel beleefdheid...

Als u in de markt voor naaiende patronen, haak patronen of quilt patronen die kunt u hen online! Wist u dat er zijn vele websites die niet alleen instrueren individuen op de technieken van naaien, in al zijn vormen, maar die helpen voorzien u van de benodigdheden die u nodig hebt? Advies kan worden online gevonden en zo kan gratis patronen!

Bent u geïnteresseerd in gratis kruissteek patronen? Hoe ongeveer gratis quilt patronen? Misschien wilt u op zoek bent naar haak poncho's patronen? Misschien zou u geïnteresseerd zijn in vrije breien patronen? Wat u zoekt, kunt u het vinden online! Er zijn velen die advies op uw vragen bieden zullen. Er zijn enkele die verkopen patronen en sommige die zal u vertellen waar ze te krijgen voor gratis! Ja, gratis. Geïnteresseerd?

Zoek uw favoriete zoekmachine wilt weten over een website die deze patronen gratis biedt. Een zoekmachine zoals Google of Yahoo zal werken. Laten we zeggen dat u op zoek bent breien gratis patronen. Typ in 'vrije breien patterns' of gewoon 'breien patterns' in het zoekvak en gaan! Ongetwijfeld krijgt u een heleboel verschillende plaatsen om uit te kiezen. Blader door de lijst. U mei zitten kundig vinden plaatsen dat u kunt gaan voor het downloaden van de patronen op uw computer om later afdrukken uit. Forums zijn plaatsen u kan toetreden, meestal gratis en leren kennen collega ambachtslieden. U zal zitten kundig voor vragen en advies krijgen. Ook, zult u krijgen om mensen doend de zelfde dingen u zijn te ontmoeten. Misschien zult u in staat om hun vragen te beantwoorden! Dit zijn grote plaatsen om informatie te vinden.

Als u niet welk project u wilt starten weet, paging via de talloze pagina's op websites zal u vele, vele opties. U zult zien dingen die u nooit van jezelf gedacht. U kunt besluiten om iets dat zou ziet er geweldig op uw bank of misschien een leuke quilt voor uw vrienden die deze winter een cabine bezoekt.

Hoe jurk goed - gratis artikel hoffelijkheid van ArticleCity.com

Wat duurt het te kleden goed? Heb je veel geld? Nou, dat helpt maar meest van al duurt het organisatie, te weten van uzelf en uw lichaam en nemen de tijd om het juiste. Wordt goed gekleed is niet over het dragen van de laatste mode; het is ongeveer wetende zelf en de opmaakprofielen waarmee het beste op je ongeacht de nieuwste trends kijken. Keeping up met de nieuwste trends is niet alleen tijdrovend en duur maar hard werken.

Als u met de huidige trends houden en u het correct doet dan heb je waarschijnlijk een oog voor lijn en design; being trendy is belangrijk voor u en omdat u een natuurlijke, het komt makkelijk. Voor de meeste vrouwen is dit echter niet het geval. Voor sommigen is het een strijd om kleuren samen laat staan patronen, vormen en stof. Om die elementen bijeenbrengen en houd ze in harmonie met haar, kunnen make-up en accessoires een enorme uitdaging.

De elementen van wordt goed gekleed:

1.Organization: een georganiseerde dressoir weet wat ze bezit en de items die ze nodig heeft om een kijkje te voltooien. Toen ze gaat winkelen ze heeft een lijst en houdt zich aan het. Haar kleren zijn netjes en georganiseerd waar ze gemakkelijk kunnen worden gezien en outfits kunnen worden samengesteld snel.

2. Kennen zelf: een goed geklede vrouw weet haar persoonlijke stijl, dus ze is nooit verleid om te kopen een item dat is niet perfect voor haar. Ze heeft haar levensstijl, haar persoonlijkheid toegankelijk en weet welke stijl ziet er het beste op haar en wat zij het meest comfortabel voelt dragen.

3. Weten je lichaam het type: vrouwen die weten van hun lichaam het type en welke lijnen kijken op hen beste voelen beter over de keuzes die zij maken. Winkelen is veel eenvoudiger omdat onflatteuze vormen kunnen worden doorgegeven en een heleboel geld bespaard wanneer ze wat weet ziet er het beste.

Zo, u zijn georganiseerd, je weet zelf en uw lichaam type. Is er iets anders? Een goed geklede vrouw is in staat om te nemen van al deze elementen en zet ze samen met gemak. Ze weet hoe te overeenkomen met stijlen, hoe accentueren, wat te dragen op bepaalde gebeurtenissen en heeft vertrouwen in haar keuzes. Ze is vol vertrouwen over hoe ze is gekleed en is gratis aan te pakken van de business at hand voelt in elke situatie.

Je misschien denken, Oef! Dat is een veel te leren. De bottom line is dat het kan worden geleerd. Iedereen kan worden goed gekleed als ze de tijd nemen en leren over zichzelf en welke stijlen kijken best op hen.

© copyright 2006 Sheila Dicks

Een korte geschiedenis over Sudoku door Allison Thompson


Nu wordt begroet als de Rubiks kubus voor de 21e eeuw, Sudoku is de snelst groeiende puzzelgame over de hele wereld geworden. Sudoku die in sommige gevallen worden gespeld als "Su Doku" en wordt uitgesproken als "zo Doe Koo" een afkorting van de Japanse woorden "suuji wa dokushin ni kagiru" zin is "de cijfers moeten blijven één". Hoewel vele mensen geloven het zijn van Japanse oorsprong dat, is het niet. Het enige wat echt Japans over het is de naam.

In Japan is er een uitgeverij genaamd Nikoli die de landen leiden puzzel publicatie te publiceren "Maandelijks Nikolist" en het was leden van het personeel dat zag er was een interessante nummer puzzelspel genaamd "The Number Place" wordt gepubliceerd in de Amerikaanse versie van hun puzzel tijdschrift genaamd "Dell puzzel tijdschriften". In April 1984 is Sudoku als het zo bekend in Japan en over de hele wereld maakte zijn debuut in de "maandelijks Nikolist", hoewel het was oorspronkelijk bekend als "Suunji wa dokushin ni kagiru" door Kaji Maki de president van het bedrijf op het moment. Hoewel de eerste kwestie van Sudoku enkele bescheiden successen, is haar succes echt neer op het feit dat het Japanse volk gek zijn puzzel.

Het was pas na een aantal belangrijke wijzigingen gebeurd wat resulteerde in de populariteit van de puzzels opstijgen. Ten eerste werd de naam veranderd naar Sudoku (die is een stuk makkelijker om te onthouden) en Nikoli Publishing House 2 nieuwe regels voor het spel geïntroduceerd in 1986. Deze waren dat de nummers waren te symmetrisch worden geregeld en de gegeven getallen kunnen niet hoger zijn dan 30. Vandaag vindt u zijn er ten minste 5 uitgeverijen nu produceren een maandblad dat uitsluitend gewijd is aan dit spel in Japan. Wat betreft de naam Sudoku is het eerder een merknaam in plaats van een generieke en het is wettelijk geregistreerd door het bedrijf Nikoli in Japan. Vanwege deze enig ander bedrijf dient produceren versies van dit spel hun eigen namen voor hun versies.

Andere verhalen die de ronde over die gemaakt Sudoku doen zijn verschillende; één is dat het is gemaakt door een team van puzzel makers in New York. Dan is de andere verhaal ook de ronde doen dat een voormalig architect en puzzel enthousiast door de Howard Gerns het spel uitgevonden. Nog hoewel deze verhalen in strijd zijn omdat zij zijn uitvinding door verschillende mensen crediteren, zij in feite eens over twee punten.

Ten eerste dat Sudoku werd voor het eerst gepubliceerd in 1979 door Dell puzzel tijdschriften met de titel "The Number Place".

In de tweede die zowel Gerns als de puzzel makers van New York waren geïnspireerd door het spel genaamd "Latijns-Square" van Leonhard Euler tot hun eigen versies. Leonhard Euler was een Zwitserse wiskundige die een papier genaamd "De Quadratis Magicis" aan de Academie van Sint-Petersburg in 1776 gepresenteerd. Hij aangetoond dat een magisch vierkant kunnen worden gemaakt met behulp van 9, 16, 25 of 36 cellen (blokken). Er waren echter voorwaarden die hij opgelegd aan de waarde van de nummer variabelen die over de oprichting van zijn magisch vierkant gebracht, dit vervolgens uitgegroeid tot Latijns-vierkanten op latere documenten die hij gepresenteerd.

, Maar de versies van Gerns en team puzzelspel games verschilde van Eulers op 2 manieren. De eerste is, dat Eulers versie heeft geen regionale beperkingen en ten tweede dat Euler niet maken of wilt maken van een puzzel. Maar het was het feit dat Gerns en de ploeg uit New York zag het potentieel van een hit puzzel wordt geproduceerd uit Eulers werk en dus overgegaan tot maken wat zou de grootvader versie van moderne dag Sudoku.

In 1997 een gepensioneerde rechter gevestigd in Hong Kong genaamd Wayne Gould gebeurd om te zien een sudokupuzzel in een boekhandel Tokyo en hij besloot om een digitale versie van de puzzel, die hij van 1997 tot 2003 gewerkt te produceren. Vervolgens in 2004 vond hij zichzelf presenteren deze onbekende raadsel voor The Times krant in het Verenigd Koninkrijk en binnen een paar dagen na het verschijnen in The Times had andere kranten begonnen met het afdrukken van hun eigen versies. In feite werd het zo populair dat versies van het snel moesten worden gevonden in Australië en Nieuw-Zeeland, en uiterlijk in 2005 had het bekend geworden als de snelst groeiende puzzelgame over de hele wereld. Nadat Amerikaanse kranten werden gehoord over deze snel groeiende puzzel en uiterlijk in April 2005 publiceerde de New York Post het eigen versie van het spel ook. Dat is heel vreemd echt als het afkomstig is van New York van zo'n twintig jaar eerder?

Omdat het een nummer puzzel en daarom niet het gebruik van elke letter van een bepaalde taal vereist, er is geen taalbarrière. Het spel is nu gepubliceerd in vele verschillende publicaties over de hele wereld uit tijdschriften aan kranten om boeken uitsluitend gewijd aan deze zeer populaire puzzel. U zult zelfs vinden websites die nu digitale versies van het spel voor beide een vergoeding of gratis bieden en dit zal zeker garanderen het succes van games in de toekomst. Het maakt het ook beter toegankelijk zijn voor de jongere bevolking. De race is zelfs op voor bedrijven om te maken een sudokupuzzel die speciaal bedoeld is voor gebruikers van mobiele telefoons.

Sudoku is een puzzel logica die jong en oud zowel uitdagingen en in het verrichte studies is gebleken dat degenen die Sudoku regelmatig spelen mentale vaardigheden toegenomen.

80 's thema partij ideeën voor een sensationeel Celebration - gratis...

Ah... de jaren tachtig. Big hair en al, het is een decennium die we niet vergeten. Vieren de 80s punk met een thema partij zeker te behagen al uw gasten. Hier zijn een paar ideeën om u aan de slag te helpen.

Kunt u uw eigen uitnodigingen maken door te tekenen 50e verjaardagsthema zoals '50' of over-the-hill gag thema's.

Uitnodigingen

u kunt ook uw eigen uitnodigingen maken door te tekenen van 80 's thema's zoals zonnebrillen, punk stijlen, been warmers, mezpahs, enz.

Kostuums/jurk kleding

geven elke gast een paar zonnebril om te onthouden van het oude Corey Hartt lied, 'Ik draag mijn zonnebril nachts.'

Voor een disco of punk 80 's stijl effect nachtleven, tal van gloed producten toevoegen.

Dragen gelei armbanden en punk pruiken voor een grote 80 's thema.

Games & activiteiten

een gemakkelijke keuze van spelen is een spel van 80 's trivia. Er zijn verscheidene beschikbaar met inbegrip Trivial Pursuit 80's edition.

Gevaar werd een grote hit in de jaren 80, en kan een leuke bagatellenspel.

Spelen fragmenten uit de jaren 80 TV-shows of films en concurrerende teams denk dat eerst wat film/show het lied was uit.

80's karaoke is veel plezier en lachen iedereen krijgt.

Zijn populaire drankjes voor een 80 's theme Corona bier en wijn koelers. Zorg ervoor dat frisdrank voor de non-alcoholische set, alsmede water bij de hand hebben voor iedereen.

Voltooien de avond met break dancing en Rubik's kubus wedstrijden!

Sunday, June 17, 2012

Hoe te maken uw eigen zwembroek - gratis artikel hoffelijkheid van...

Zomer is bijna hier, en het is tijd om het maximale bedrag van plezier en ontspanning voor die leuke, warme maanden. U hebt uw zwembad en/of spa klaar om te gaan, maar heb je dat ideale, vleiende zwembroek showcase al uw harde werk? Zoals de meeste vrouwen weet, kan winkelen voor een zwembroek een van de meest pijnlijke, deprimerende ervaringen op man (of vrouw) bekend zijn. Waarom niet voorkomen al het gedoe van winkelen voor een pak dit jaar, en maak uw eigen aangepaste zwempak, bedoeld om te passen uw lichaam precies? Of u nu een beginnende of ervaren riool, kunt u een leuke, vleiende zwembroek voor uw specifieke figuur op een fractie van de kosten van kant en klare zwemkleding. Deze korte gids voor het maken van je eigen zwembroek krijgt u begon met de juiste patroon, stof en begrippen. Na dat is de sky the limit met wat u met je eigen zelfgemaakte, ongelooflijk gepersonaliseerde zwembroek doen kunt.

Patronen

meeste patroon bedrijven bieden zwembroek patronen, maar niet alle zwembroek patronen zijn gelijk in hun verdiensten. Als u op zoek bent naar een badpak patroon dat zal worden vrij eenvoudig, komen in een brede waaier van stijlen en bieden de beste pasvorm voor uw unieke lichaam, zijn er een paar patroon bedrijven die bieden de beste zwembroek patronen voor u. Patronen van Kwik Sew en Stretch & Sew zijn gespecialiseerd in badpak stoffen en bieden de beste selectie van stijlen en de meest consistente fit. Ook, deze bedrijven romp lengte in overweging nemen bij het maken van hun grootte grafieken en patronen. Lengte romp is een van de belangrijkste aspecten van een zelfgemaakte zwembroek correct formaat.

Sizing

meeste patronen een maattabel zal verschaffen over de patroon zodat kunt u de juiste patroon uitsparingen voor uw lichaam figuur. Het is over het algemeen best te volgen deze lay-out van de grootte, maar houd in gedachten dat de beste zwembroek grootte voor u loopt overal van één tot drie maten groter dan de grootte die u normaal in de broek of jurken dragen. Spandex fabric heeft de neiging om een beetje wanneer natte, echter, dus zorg ervoor dat je zwembroek is niet te groot wanneer u het op voor uw eerste montage probeert groeien.

Weefsel

meeste stof winkels voeren een goede selectie van Spanntex en Lycra weefsels voor zwemkleding. Terwijl u een zwembroek uit een willekeurig aantal stoffen maken kan, met inbegrip van zowel katoen en fluweel, een spandex gebaseerde materiaal is de eenvoudigste om voor te werken met uw eerste zelfgemaakte badpak, en het is de meest waarschijnlijke om de stretch en dekking die u nodig hebt. Meeste spandex fabric komt in twee richtingen stretch fabric of four-way stretch fabric. Two-Way stretch verwijst naar de capaciteit van het weefsel te rekken en zowel verticaal als horizontaal herstellen terwijl four-way stretch verwijst naar het vermogen van de stof te rekken verticaal, horizontaal, en vanuit elke hoek. Four-way stretch fabric dreigt te worden iets duurder maar ook meer duurzame en elastisch. Two-Way stretch stoffen hebben de neiging om uit te voeren, maar zijn nog steeds aanvaardbaar voor gebruik in een recreatieve zwembroek. Houd in gedachten dat ze minder duurzaam zijn.

Bij het kopen van weefsel voor uw badpak, wil je verschillende verschillende factoren in gedachten te houden. Eerst, zal u wilt kopen een stof die is behandeld voor chloor weerstand (vooral als u van plan te doen elke zwemmen in je zwembroek). Meeste stoffen ontworpen voor badmode enigszins chloor resistent zijn, maar je moet de verkoper vragen voordat u elke stof koopt. Daarna, u zal willen kopen een stof in een kleur en/of afdrukken die u gevoel comfortabel dragen en dat je lichaam streelt. Houd in gedachten dat donkere kleuren en prints neiging om slank en verbergen terwijl pastel en glanzende stoffen wijzen op gebreken. Vóór de aankoop van een stof, houd het tegen je lichaam om ervoor te zorgen dat de kleur met uw natuurlijke kenmerken werkt. Tot slot, wil je een stof die de juiste hoeveelheid stretch en herstel heeft. Zorg ervoor dat de stretch en herstel van het weefsel voordat u het koopt observeren.

Voering

maken een zwembroek die echt ondoorzichtig is, u zal ook moet kopen badmode voering. Meeste stof winkels voeren dicht bij zwembroek weefsel voering. Als u een lichte of middellange kleur/print in je zwembroek, zal u wilt genoeg voering voor de voorzijde en het Kruis van het pak kopen. Een bekleed achterkant van het pak zal zorgen voor extra rek om te compenseren voor de voering aan de voorzijde. Als u een donkerder materiaal voor uw badpak gebruikt, moet u mogelijk alleen genoeg voering voor het Kruis. Je moet proberen om overeenkomen met de kleur van de zwembroek voering zo nauw mogelijk op de kleur van uw materiaal zwembroek.

Begrippen

te monteren eigenlijk uw pak, moet u draad, naalden en elastiek voor de armsgaten, been gaten, hals gat en riemen. De elastische die u kopen moet worden behandeld voor chloor weerstand, zoals chloor de neiging heeft te breken de elasticiteit van onbehandelde elastiek. In het algemeen, zijn katoen-verpakt elastiek best voor comfort en betrouwbaarheid in zwemkleding. Op basis van het patroon, moet waarschijnlijk u een elastische breedte van 3/8 inch voor de armsgaten, hals gat en _ inch voor de bandjes en been gaten. Om de duurzaamheid van uw badpak, zal u wilt gebruiken een polyester of Getexturiseerde nylondraad in zowel de naald en Klosje van uw naaimachine. Voel je vrij om rond te spelen met de kleur van de draad. Deze kleur niet noodzakelijkerwijs moet overeenkomen met de kleur van de zwembroek en kan worden gebruikt om toe te voegen decoratieve stiksels aan het lichaam van de kleur.

Snijden en naaien uw pak

nadat u hebt gekocht alle nodige elementen van uw badpak, bent u klaar om te beginnen snijden, naaien, en passende uw pak. In het algemeen, moet u de aanwijzingen van uw patroon voor zowel het snijden en naaien van zwembroek weefsel (die kan worden weergegeven enigszins anders dan andere stoffen). Vergeet niet te voeren verschillende hulpstukken vóór de definitieve naaien van je zwembroek om ervoor te zorgen dat u een zwembroek zult u trots om weer het hele seizoen lang te maken.

5 Beste redenen om te breien! -gratis artikel hoffelijkheid van ArticleCity.com

Het is begin augustus, en ik kan bijna horen slee klokken. Kan je niet? Kijk nu niet, maar de zomer is op de afnemen! Zonder zelfs te weten, worden de dagen steeds korter, al! Koele bries waait en sommige gebladerte is eigenlijk weg.

Maar wacht! Er is een oplossing.... in plaats van het krijgen depressief, je moet iets doen. Graag nemen een hobby.

ik kan niet denken aan iets beter dan het leren te breien!

I don't care over al die andere ambachten en DIY projecten; leren breien en kunt u deze paintballs vaarwel kussen!

Als je me niet gelooft, dan laat het me geven u * 5 * goede redenen waarom:

# 1, je kunt gewoon voelen als een leerling breien! Immers, in de voorbije eeuwen was een leerling iemand leren van een ambacht, en als u nieuw bij breien bent, dan ben je een leerling! Zelfs de Donald kon niet betogen met dat!

Met breien, er is een TON van informatie, en geen kwestie hoe vaak u brei, of hoeveel je denkt dat je weet, er is altijd iets nieuws.

En dat is goed, omdat je wilt nooit uitgeput van ideeën.

# 2 Jaar geleden was er een TV commercial voor 'Shake N bakken', die featured een klein meisje in de keuken met moeder, en alles wat ze zei was 'Shake n bakken... en ik geholpen'.

ik weet nu, dat heeft niets te maken met breien. Het beste deel van dat, is echter als een vriend vraagt u waar u uw mooie kleine portemonnee, of nieuwe sjaal, gekocht kunt u zeggen, "Ik gebreide het mezelf."

Oude commerciële, hetzelfde uitgangspunt. Take it from me, wanneer u knit-het-zelf, het voelt goed!

# 3 De vier seizoenen. Breien is strikt niet-ontwijkend. Het niet schelen welke maand het is of wat vakantie nadert, er is altijd iets leuks te breien.

Halloween, herfst, Independence Day, Valentijnsdag, afstudeerders, bruiloften, doopfeesten, Kerstmis, en take-your-dog-to-work-day u de naam van de dag, en er is een patroon breien daar voor het!

Uw breien creaties zijn altijd een-of-a-kind, niet te worden gezien in een winkel of winkelcentrum. Dus, wanneer u dat Christmas stocking op de trein thuis van het werk breien bent, je weet nooit wie je zal zijn volgende inspirerend.

# 4 Tenzij je zijn leven onder een rots of uitweg afgelopen linker veld, weet u hoe duur benzine is krijgen! Dagelijkse, gaat de prijs hoger.

Dus, in plaats van getting in uw voertuig gas-guzzling, en varen rond de stad, tevergeefs, nemen breien. Een groep buurt samenkomen, of start een club in uw dorm of condo.

Kopen sommige cheapy garen en naalden, en mijn ebook downloaden, 'Klaar of breien, hier kom ik!' van www.TheKnitStitch.com en u zal worden verbaasd het plezier te hebben!

# 5 Breien is goed voor u! Wij allen leven zeer stressvolle leven.

Als het is niet een ding, het is de andere; en dagelijkse leven taai worden kan. Soms knippen een bubbelbad, of stemming muziek gewoon niet.

Breien kan helpen. De loutere klik van de naalden is rustgevende muziek.

Voor tevredenheid inderdaad één rij, dan een ander, maken steken, patronen, projecten, en het zien het allemaal samen komen breien maakt.

Het niet allemaal in één keer gebeuren. Veel projecten nemen weken en maanden te voltooien, als je wilt om ze te doen rechts.

, Maar dat is de essentie van breien.

Werken met je handen, je maakt iets rechts van de eerste steek. U kijken naar het leven als u ga, en beetje bij beetje, uw breien werkelijkheid wordt.

Oefening is geweldig, nog, om iets te doen voor je ziel, is net zo belangrijk.

Dus, als u wilt vertragen, en vinden betekenis in je leven weer, probeer breien.

Zo, daar heb je het, 5 beste reden te breien!

Maar niet mijn woord op te nemen, probeer het voor jezelf!

Copyright 2006 Alice Seidel

Starten van een Online Business - All door zelf! door Lynn VanDyke...


"De beste plaats om te vinden dat een helpende hand is aan het einde van uw arm." dat is een oude Zweedse spreekwoord dat hangt in mijn kantoor. Een beetje meer dan een jaar geleden was ik een complete newbie aan online bedrijven. Ik had absoluut geen ervaring in het bouwen van websites of HTML-codering. Ik was volledig groene aan de mogelijkheden van het Internet.

In minder dan een jaar, ik heb 2 bloeiende online bedrijven en ook een paar kleinere. Er is geen twijfel in mijn gedachten dat binnen een paar maanden, die kleine web-bedrijven net zo winstgevend voor mij zullen. Ik moet gewoon de tijd om te groeien en te voeden hen te vinden.

Dit is een artikel voor de slimme, down-en-vuil ondernemer. Dit artikel online business spreekt tot die mensen die echt en volkomen krijgen 'het'. Starten van een online bedrijf is makkelijker dan velen denken. De truc is om te weten wie te vertrouwen en wanneer te betalen uit. Lees verder voor meer gedetailleerde inzichten.

Wanneer te Do It Yourself

de waarheid wordt verteld, ik ben een grote fan van het doen van het zelf. Ik denk dat de beste online business eigenaren zijn die een winstgevende web business in elke niche kunt reproduceren. Immers, is een web bedrijf in de fitness-industrie hetzelfde als een in de industrie breien gebouwd.

ik kon hebben betaald iemand duizenden op duizenden dollars om mijn site online business te bouwen. Heb ik besloten tegen het wel. Aan het eind van de dag zou niet heb ik opgedaan elke online business kennis had iemand anders mijn site gebouwd.

ik zou niet krijgen geen kennis over HTML, koppelen strategieën, RSS-feeds of iets anders. Ik zou moeten betalen een website bouwer duizenden en duizenden dollars elke keer die ik wilde bouwen van een web bedrijf.

, Laat me u dit vragen: als er was een pijn gratis, eenvoudig, hand bedrijf gids die leerde je om te bouwen van een online business… zou u geïnteresseerd? Wat als de gids was gratis? Nou is het. U kunt contact met mij en ik zal het aan u. Leren de ' hoe-om de ' van gebouw uw eigen online bedrijf is een van de slimste investeringen die u ooit zult maken.

Die gids zal u door alles wat u weten moet over het maken van een online bedrijf alle door uzelf. Er wordt gesproken over hosting, domeinnamen, RSS-feeds, koppelen van strategieën, nieuwsbrieven, HTML-codering (of het ontbreken daarvan nodig om een site te bouwen), zoek zoekmachine positionering en nog veel meer. Het is een volledige blauw print naar ontwikkeling van uw online bedrijf.

Wanneer te betalen iemand

net zoals ik een vaste gelovige ben in het bouwen van uw website zelf, ik geloof in professionals van tijd tot tijd te betalen. Ik alle grafische werk uitbesteden aan echte grafische kunstenaars. Ik betalen voor logo ontwerpen, visitekaartje afdrukken en merchant accounts.

mij bij het minimaliseren van klantenservice kwesties. Al mijn facturering is door een derde partij bron. Al mijn producten zijn digitale of verzonden rechtstreeks vanaf het bedrijf van een derde partij. Zij behandelen klantenservice. Ik gewoon verwijzen met hun producten.

Het doel van een web bedrijf is rendabel, efficiënt en leuk! Wordt eigenaar van een web bedrijf is veel beter dan een werknemer. Denk over dat voor een moment. U wilt uw winst verhogen. Maak een online business met behulp van al uw resources. Net het verschil van wanneer te betalen iemand herkennen en wanneer om het te leren zelf.

Copyright 2006 Lynn VanDyke

Breien Basics - gieten op deel 3 door Mercedes Aspland


Hebben we al overwogen waarom gieten op zo belangrijk is en de verschillende categorieën van gegoten op methoden, alsmede sommige eenvoudige gegoten op methoden om te proberen. We gaan nu kijken sommige twee stand en meer vooraf methoden.

Twee Strand Cast op

er een groot aantal twee strand zet methoden en de meeste van hen zijn zal gebruiken een naald en twee strengen van garen. Ze zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid van afwerkingen. Met deze vorm van gegoten op u zijn beste om te beginnen uw werk met een verkeerde kant rij tenzij de eerste rij van uw werk een averecht rij voor de rechterkant is. De methoden hieronder zijn de duim zet op, Italiaanse Cast, Duits zet, vereenvoudigde gegoten op en twee naald gegoten op.

Duim Cast op:

1. maken een slip knoop. De korte lengte van het garen moet ten minste 3 keer de breedte van het werk te worden gegoten op.

2. Neem de naald en de lange zijde van het garen in de rechterhand.

3. Houden van de korte strand in de linkerhand en een lus rond de linker duim bewegen in een richting van de klok te maken.

4. Slip de naald door de lus rond de duim.

5. Wikkel het lange eind van het garen onder de naald.

6. De lus rond de duim voorbij de punt van de naald en trek de korte einde.

7. Draai het lange eind van het garen.

Italiaanse kant in

1. Maak een slip knoop. De korte lengte van het garen moet ten minste 3 keer de breedte van het werk te worden gegoten op.

2. Neem de naald en de lange zijde van het garen in de rechterhand.

3. Houd de korte uiteinde in de linkerhand en vangen het garen onder met de duim en wijsvinger.

4. Vangen het garen met de naald verplaatsen van links naar rechts maken een lus rond uw wijsvinger.

5. Wikkel het lange eind van het garen onder de naald.

6. De lus rond de wijsvinger voorbij de punt van de naald en trek de korte einde.

7. Draai het lange eind van het garen.

Vereenvoudigde Cast op

1. Maak een slip knoop. De korte lengte van het garen moet ten minste 3 keer de breedte van het werk te worden gegoten op.

2. Neem de naald en de lange zijde van het garen in de rechterhand.

3. Houd korte uiteinde in de linkerhand en vangen garen met de wijsvinger achteruit verplaatsen.

4. Garen achter wijsvinger vangen met naald, een lus maken.

5. Wikkel het lange eind van het garen onder de naald.

6. De lus rond de wijsvinger voorbij de punt van de naald en trek de korte einde.

7. Draai het lange eind van het garen.

Duits gegoten op

1. Maak een slip knoop

2. Houd de naald in de rechterhand en beide uiteinden van het garen in de linkerhand.

3. Korte uiteinde van de vangst met uw duim verplaatsen met de klok mee

4. Lift lange strand met wijsvinger

5. Overstaptijd voor de lus rond duim met de naald.

6. Vangen het garen van de wijsvinger gaan met de naald en haal deze door de lus rond uw duim.

7. Laat gaan met de duim en trek de korte strand.

8. Indien nodig trekken de lange strand aan te scherpen.

Twee naald gegoten op

1. Maak een slip knoop

2. Neem de naald met de slip knoop in uw linkerhand en de andere in de rechterhand.

3. Neem korte strand achter lange strand en wrap rond de naald, aan de voorkant en de achterkant.

4. Neem de lange strand aan de korte strand en wrap rond de naald op dezelfde manier als de korte strand.

5. Met de naald in uw rechterhand voorbij de eerste wrap de tweede wrap en de tip van de naald.

6. Trek de korte strand en vervolgens het lange strand.

Twisted duim Cast op

Dit is hetzelfde als de duim met uitzondering van punt 4 Zet uw de naald voor de korte strand en slip de naald door de achterkant van de lus rond de duim moet doorgeven.

Twisted Italiaanse Cast op

Dit is zoals de Italiaanse, met uitzondering van deel 4 moet je vangen het garen om de wijsvinger van achteren zet.

Twisted Duitse Cast op

Dit is hetzelfde als de Duitse gegoten op behalve u moet vangen het garen naar de wijsvinger van de achterkant.

Gecombineerd duim Cast op

Dit kan worden gedaan door de manier waarop u het garen wind afwisselend. Maak de eerste steek hetzelfde als de duim op en vervolgens voor de tweede wind steek het garen linksom rond de duim gegoten en vangen met de naald van binnenuit. Blijven alternatieve vorm rechtsom aan linksom.

Gecombineerd Duitse Cast op

Dit kan worden gedaan door de dezelfde wijzigingen als de gecombineerde duim zet.

U Italiaanse Cast op

gecombineerd maken de eerste steek als met de standaard Italiaans zet dan vangen garen met de wijsvinger van boven en dan vangst het garen achter de vinger met de naald. Blijven alternatieve uw steken.

Maken de eerste steek als met de standaard vereenvoudigde cast op gecombineerd vereenvoudigd Cast op

. Voor de tweede steek, vangen het garen met de wijsvinger vooruit. Dan vangst het garen met de naald in de voorkant van de vinger. Blijven uw gestikte afwisselend.

Dubbele twee Strand Cast op

Dit kan worden gedaan om het versterken van uw gegoten op. Doe het door inwikkeling van het garen om de duim (duim en Duits) of wijsvinger (Italiaans en vereenvoudigde) en de naald invoegen in een dubbele lus. U kunt dezelfde principes toepassen op de gedraaide en gecombineerde cast op methoden.

Bent u op zoek gratis haak patronen? -gratis artikel beleefdheid...

Als u in de markt voor naaiende patronen, haak patronen of quilt patronen die kunt u hen online! Wist u dat er zijn vele websites die niet alleen instrueren individuen op de technieken van naaien, in al zijn vormen, maar die helpen voorzien u van de benodigdheden die u nodig hebt? Advies kan worden online gevonden en zo kan gratis patronen!

Bent u geïnteresseerd in gratis kruissteek patronen? Hoe ongeveer gratis quilt patronen? Misschien wilt u op zoek bent naar haak poncho's patronen? Misschien zou u geïnteresseerd zijn in vrije breien patronen? Wat u zoekt, kunt u het vinden online! Er zijn velen die advies op uw vragen bieden zullen. Er zijn enkele die verkopen patronen en sommige die zal u vertellen waar ze te krijgen voor gratis! Ja, gratis. Geïnteresseerd?

Zoek uw favoriete zoekmachine wilt weten over een website die deze patronen gratis biedt. Een zoekmachine zoals Google of Yahoo zal werken. Laten we zeggen dat u op zoek bent breien gratis patronen. Typ in 'vrije breien patterns' of gewoon 'breien patterns' in het zoekvak en gaan! Ongetwijfeld krijgt u een heleboel verschillende plaatsen om uit te kiezen. Blader door de lijst. U mei zitten kundig vinden plaatsen dat u kunt gaan voor het downloaden van de patronen op uw computer om later afdrukken uit. Forums zijn plaatsen u kan toetreden, meestal gratis en leren kennen collega ambachtslieden. U zal zitten kundig voor vragen en advies krijgen. Ook, zult u krijgen om mensen doend de zelfde dingen u zijn te ontmoeten. Misschien zult u in staat om hun vragen te beantwoorden! Dit zijn grote plaatsen om informatie te vinden.

Als u niet welk project u wilt starten weet, paging via de talloze pagina's op websites zal u vele, vele opties. U zult zien dingen die u nooit van jezelf gedacht. U kunt besluiten om iets dat zou ziet er geweldig op uw bank of misschien een leuke quilt voor uw vrienden die deze winter een cabine bezoekt.

Thursday, May 24, 2012

Are you looking for Free Crochet Patterns?

If you are in the market for sewing patterns, crochet patterns or quilt patterns you can find them online! Did you know that there are many websites that not only instruct individuals on the techniques of sewing, in all its forms, but that help supply you with the supplies you need? Advice can be found online and so can free patterns!

Are you interested in free cross-stitch patterns? How about free quilt patterns? Maybe you want are looking for crochet ponchos patterns? Maybe you would be interested in free knitting patterns? Whatever you are looking for, you can find it online! There are many that will offer advice to your questions. There are some that sell patterns and some that will tell you where to get them for free! Yes, free. Interested?

To find a website that offers these patterns for free, locate your favorite search engine. An engine like Google or Yahoo will work. Let us say you are looking for free knitting patterns. Type in "free knitting patterns" or just "knitting patterns" in your search box and go! You will undoubtedly receive a bunch of different places to choose from. Browse the list. You may be able to find places that you can go to download the patterns onto your computer to print off later. Forums are places you can join, mostly free of charge, and get to know fellow craftsmen. You will be able to ask questions and get advice. Also, you will get to meet people doing the same things you are. Maybe you will be able to answer their questions! These are great places to find information.

If you don't know what project you want to start, paging through the countless pages on websites will give you many, many options. You will see things you never thought of yourself. You may decide to make something that would look great on your couch or maybe a nice quilt for your friends that are visiting a cabin this winter.

Learn A Life Skill TODAY!

Did you ever watch your grandma knitting?
Wasn't it boring? Didn't it seem to take forever?

Most of us live life in the fast lane. Who needs to buy balls of yarn, search for patterns and spend - heaven forbid - the next three months making a jumper, when we can buy one in the high street for next to nothing.....

So why bother learning to knit?

  • the garment you make yourself is special to you or whoever you make it for. Create your own unique 'look'.
  • you will NEVER bump into someone wearing the exact same thing. Style and originality in one!
  • if you ever thought you didn't have a creative bone in your body - think again. Creating something useful will give you the most wonderful sense of achievement, second only to giving birth!
You don't have time for this?

Yes you do..... knitting can be done in an odd five minutes here and there throughout the day ... during the advertisements on TV if necessary.

Pick up your knitting when the ads come on instead of checking the fridge for chocolate and snacks = less calorie intake = weight loss = joy!

And if you're under the impression that knitting is boring and takes too long to get to the end of anything, think again!

New yarns make knitting much much faster than ever and not only that, patterns are more fun and stylish in these days of superior design.

Children in the Shetland islands ( north of Scotland, UK ) learn to knit as part of their curriculum.

Yes - children can do this. My own children knit and can make unique and wonderful personalized gifts for their friends.

Don't miss out on a life skill. Learn to knit today and gifts for the 'friend who has everything' will never cause another moments worry!

Knitting Basics - Casting On Part 4


We have already looked at a number of different cast on methods including simple one strand as well as two strand methods. Below we will consider some more interesting and decorative cast on methods.

Channel Islands Cast On

This is a more advanced form of a two strand cast on but is much firmer and is great to use if you are going to be doing a single rib pattern. You should follow your preferred two strand cash on but instead:

1. Use both strands of yarn in your left hand

2. Wrap the two strands of yarn around your thumb or index finger, the usual way for the simplified method and the opposite way for the thumb, German and Italian methods.

3. After each stitch wrap the yarn under and up the front of the needle to make another stitch.

Knotted Cast On

This is another two strand method that is very strong and is also great to use as a decorative edge.

1. Cast on 2 stitches using your preferred two strand method

2. Take the second needle in your left hand and insert into first stitch

3. Lift the first stitch over the second stitch and off the end of the needle

Cable Cast On

This is a very firm cast on method and forms an edge like a cord. It is important to work it loosely otherwise you may have difficulties. This method uses two needles and one strand.

1. Make a slip knot.

2. Cast on one stitch using the knitted method (can be found in part 2)

3. Continue like knitted cast on but insert the needle behind the first stitch

Alternate Cable Cast On

This again uses two needles and one strand of yarn and is a variation on the cable cast on that is good for single rib. Follow the cable cast on method except knit behind first stitch and then purl behind the following one and so on. When beginning your rib you should start with purl if your last cast on stitch was a purl and vice versa.

Picot Cast on

This is one of my favourite cast on methods and gives a lovely decorative edge. It uses two needles and one strand

1. Make a slip knot

2. Cast on 5 stitches using cable cast on (stitches will be on left hand needle)

3. Cast off 2 stitches (you should have 2 stitches on LH needle and one on RH needle)

4. Slip stitch from right hand needle to left hand needle

5. Repeat steps 2-4 until you have the correct number of stitches.

There are literally so many cast on methods that I could go on all day listing them. However what I have put together are a number of cast on methods that I like and that you should hopefully be able to try. Don�t be afraid to experiment with casting on your knitting. There is not a right way or a wrong way. Every cast on is different and is good for different things so even if you are an experienced knitter you may be able to find something new to try.

You can find additinal info at the following links:

http://affiliatebigbang.com/ICC/offers.php?ID=134&s=1&t=35

5 Best Reasons To Knit!

It's early August, and I can almost hear sleigh bells. Can't you? Don't look now, but summer is on the wane! Without even knowing it, the days are growing shorter, already! Cool breezes are blowing and some foliage is actually going away.

But wait! There is a solution....instead of getting depressed, you need to do something. Like take up a hobby.

I can't think of anything better than learning to knit!

I don't care about all those other crafts and DIY projects; learn knitting and you can kiss those paintballs goodbye!

If you don't believe me, then let me give you *5* good reasons why:

#1 You can feel just like a knitting apprentice! After all, in centuries past an apprentice was someone learning a craft, and if you are new to knitting, then you're an apprentice! Even the Donald couldn't argue with that!

With knitting, there is a TON of information, and no matter how often you knit, or how much you think you know, there is always something new.

And that's good, because you never want to run out of ideas.

#2 Years ago there was a TV commercial for "Shake N Bake", which featured a little girl in the kitchen with Mom, and all she said was "Shake n Bake...and I helped".

Now, I know that has nothing to do with knitting. However, the best part of that, is when a friend asks you where you bought your pretty little purse, or new scarf, you can say, "I knitted it myself."

Old commercial, same premise. Take it from me, when you knit-it-yourself, it feels good!

#3 The Four Seasons. Knitting is strictly non-committal. It doesn't care what month it is or what holiday is approaching, there is always something fun to knit.

Halloween, autumn, Independence Day, Valentine's Day, graduations, weddings, take-your-dog-to-work-day, christenings, Christmas, you name the day, and there is a knitting pattern out there for it!

Your knitting creations are always one-of-a-kind, not to be seen in any store or mall. So, when you're knitting that Christmas stocking on the train home from work, you never know who you will be inspiring next.

#4 Unless you have been living under a rock or way out past left field, you know how expensive gasoline is getting! Daily, the price goes higher.

So, instead of getting in your gas-guzzling vehicle, and cruising around town, to no avail, take up knitting. Get a neighborhood group together, or start a club in your dorm or condo.

Buy some cheapy yarn, and needles, and download my ebook, "Ready Or Knit, Here I Come!" from www.TheKnitStitch.com and you will be amazed at the fun to be had!

#5 Knitting is good for you! We all live very stressful lives.

If it's not one thing, it's the other; and every-day life can be tough. Sometimes a bubble bath, or mood music just doesn't cut it.

Knitting can help. The mere click of the needles is soothing music.

Knitting one row, then another, creating stitches, patterns, projects, and seeing it all come together makes for satisfaction indeed.

It doesn't all happen at once. Many projects take weeks, and months to complete, if you want to do them right.

But, that's the essence of knitting.

Working with your hands, you are creating something right from the first stitch. You watch it come to life as you go, and little by little, your knitting becomes reality.

Exercise is great, yet, doing something for your soul, is just as important.

So, if you want to slow down, and find meaning in your life again, try knitting.

So, there you have it, 5 best reason to knit!

But, don't take my word for it, try it for yourself!

Copyright 2006 Alice Seidel

Which Knitting Yarns Should You Choose?


Anyone who has anything to do with knitting will know the importance of knitting yarns. For many people one of the most enjoyable aspects of the craft is browsing through the many yarns available in a knitting shop. This is because there are numerous textures of yarn and a vast array of colours to choose from. All in all choosing your knitting yarn is a pleasurable experience.

People who are experienced in the art of knitting know the importance of using the best quality knitting yarn they can get hold of. In fact what type of knitting yarn to use is one of the most important decisions a craftsperson has to make. The choice available is vast and the decision depends on what garment you want to create. So for example, if you are looking to make a scarf or a hat you could look to use �New Fizz' or for a lightweight summer top use �Dune', or for a realistic animal colour use �Foxy'. For general garment creation, one of the best known kitting yarns is �Sirdar'. Often the better yarns are provided with a range of knitting patterns leaflets.

Australia is famous for both the quality and types of knitting yarns produced. Remember to use the knowledge of the yarn supplier so that you can get the best yarn for the job you have lined up. The hand dyed yarns are available in an extensive colour range and those in natural fibres consist of �Merion wool', �Cashmere', �Cotton', �Mohair' or �Alpaca' in addition to �Jo Sharp' pure wool and �Heirloom Alpaca'.

There are some things to remember. Firstly, it is always a good idea to do a tension square as you may need different amounts of knitting yarn. As far as the patterns are concerned you should remember that the pattern and the ply should be the same, so use four ply yarn for a four ply pattern and �Aran' yarn for an �Aran' pattern. Your knitting pattern whilst looking attractive needs to be suitable to the garment you want to knit. A good place to start particularly if you are relatively new to knitting to look for patterns is the yarn skein, which comes wrapped and nearly every one of these will have a pattern on it. This is particularly good as the pattern will be correct for the yarn being used. The other advantage is that these patterns are in effect free. There are old favourites such as books and magazines. Often books give step by step instructions as well as a general knitting overview. Finally, an ever growing source of information on both knitting patterns and the best knitting yarns to use is the Internet. This includes dedicated knitting sites and an increasing number of forums where enthusiasts can ask questions, provide advice and share tips and tricks.

For a sophisticated look choose �Tuscany' fashion yarn for tops and accessories. Other accessories choices include �Firefly' and �Illusion' which are ladder type knitting yarns. If you prefer a sparkling look go for either �Medici' or �Vegas' to improve the look of the garment. To keep warm in winter choose a chunky knitting yarn, some two ply yarns contain fifteen percent wool.

Knitting yarns do not have to be expensive. Good quality yarns at lower cost include �Aran', �Double Knit', four ply, three ply as well as two ply. Fashion yarns include �Milan', �Gypsy', �Amore', �Apache' and Sirocco which comprises of eighty percent cotton. You could even try �Eskimo DK' which is soft and furry and is available in plain colours. So it makes sense to take advice and take your time when choosing knitting yarns.

DIY, Holiday Creative Project

Beautiful baubles

Hands-on time: Less than two hours per dozen.
Total time: Plus 48 hours for paint to cure.
Skill: Easy to moderate.
Cost estimate: Less than $10.00 for a dozen.

Materials & tools:

Clear or frosted glass balls in assorted shapes and sizes
Vitrail and Porcelaine 150 paints
Copper leafing and adhesive size by Renaissance Foil, Detla
Micro beads
Assorted beads
Decorative wire in 22 to 25 gauge
Assorted colourful and white rice papers
Mod Podge by Plaid
Sparkle Glaze by Delta
Iridescent flakes, rhinestones, tassels, gold string and Fun wool for decorative accents
Applicator bottles (small plastic bottles with a nozzle tips)
Basic tools needed; wire cutter, scissors, painter's tape, a sea sponge and assorted paintbrushes, and metal glue
*(all above items are available at arts and craft supply stores)

This year, deck the halls with beautiful ball creations in medleys of rich colours and styles. Make your own holiday ornaments to add among your cherished oldies and to treasure for years to come. Decorating the home with impressive ornaments has never been easier to achieve, utilizing only a handful of basic craft supplies. Glass ball ornaments with sophistication from eclectic to elegant designs are painted with brilliant colours and magnificently decorated with copper leafing, rice paper, beads, tassels and ritzed up with glitz.

Aside from decorating a traditional Christmas tree, ball ornaments make distinguished decorations to beautify an entrance, a hallway, or to grace a mantel. Mixtures of solid colours or striped balls are simply splendid displayed in tall vases, large bowls or incorporated into a spectacular centerpiece.

If you live in a small space, decorating with ornaments is a fantastic way to add wonderment to your decor without incorporating a huge tree. Smaller glass versions are perfect to jazz up tabletop trees and to create stylist floral arrangements.

Preparing the base of the glass ornaments:

Prepare the glass surface for painting by washing the balls thoroughly with soap and water and wipe dry.

Attach a decorative string to the metal cap tips that come with the glass balls. It makes it easier to handle the balls while painting and practical to hang them for drying on an ornament stand or a coat rack with pegs.
Paint the surfaces of the glass balls with a soft bristle paintbrush using Vitrail paints in your choice of colours from emerald, red violet to turquoise blues. I used a rich palette of crimson, brown, and burnt amber. Since these are decorative items only, I used Vitrail solvent based paints because the colours are brilliant and they don't need to be heat set. Once painted hang the balls to air-dry. They will dry within hours and be ready to decorate within a 48 hour period. Use a solvent base cleaner to clean your brushes well.

Eclectic paper collage; Painted glass balls are garlanded with assorted scraps of colourful and white rice papers. Use paper bits and pieces leftover from other holiday projects. Apply a coat of Mod Podge over the surface of the ball. Randomly apply and layer tiny paper pieces around the ball, leaving some areas exposed in order to see its colour. To secure the paper composition into place, apply a top coat of Mod Podge and let dry. Once dry apply a coat of sparkle glaze to make them glitter and glow.

Renaissance: Apply vertical stripes evenly spaced all around the ball with a fine point paintbrush using Porcelaine 150, Vermeil gold. For a majestic look apply rhinestones garnishes over the dried gold stripes using metal glue.

Baroque: Apply narrow painter's tape to create two stripes on the bottom half of a glass ball. Apply adhesive sizing with soft paintbrush to the area between the tape stripes. Set the ball a side to allow the adhesive to become dry and tacky to the touch (15-60 minutes). Place and press copper leaf over the adhesive medium to adhere to the ball. Use a clean soft brush to secure the leafing into place and to remove excess pieces. Top off with a wire length fastened around the cap, bead the ends and add a tassel.

Old world: Apply adhesive sizing randomly around the ball and follow the leafing steps as above. The leafing will only stick to the areas where the medium was applied. Apply a length of Terrifically Tacky Tape around the center of the ball. For a gleaming touch, sprinkle iridescent flakes over the tape and gently pat it.

Glistening swirl: Simply dab a colour of Vitrail paint around a glass ball using a sea sponge. Once dry, apply a band of rice paper with a swirl pattern at the center of the ball with Mod Podge. Apply glitter glaze around the ball. Wrap a piece of coloured wire around the cap of the ball and decorate the ends with beads.

Beaded Rococo: Pour assorted metallic Porcelaine 150 paints into applicator bottles, one for each different colour. Using one colour at a time, squeeze the bottle to release paint along the sides of the ball, letting some of the colours overlap and some areas free of drippings. Let it dry and set for 48 hours. Garnish the ball with a band of colourful micro beads using Terrifically Tacky Tape. For an elaborate cap finish use fuzzy wool and bead accents.

Give older ornaments a renewed look by sprucing them up using the same supplies in order to blend in with your new ornaments. Each year make and add new styles of ornaments to your collection. Make extra ornaments to give as gifts to friends, teachers and relatives.

Variations;

Ribbons and fabric remnants make fabulous ornament embellishments. For a dazzling look use sequins, glitter glues, and old jewellery odds and ends. Modern and minimalist styles of ornaments can be made utilizing materials such as clay, foils, tinsel, wire, and mesh. For special effects make basic geometric shapes using textured or snow paints. For fine details or to inscribe your dinner guests names onto a personalized ornament use Porcelaine liners or markers.


You can find additinal info at the following link:
http://affiliatebigbang.com/ICC/offers.php?ID=132&s=1&t=34

Baby Crib Bedding with a Personalized Baby Blanket


A personalized baby blanket is a baby gift idea that is a sure way to comforting, soothing snuggles. If there is one treasured source of security in the life of every child, it is a blanket. Vast collections of silky receiving blankets, fleecy throw blankets, and unique baby swaddle blankets, all in the softest of textures, ensure that you will have difficulty limiting your choice to just one personalized baby blanket!

A baby swaddle blanket is superb for recreating a feeling of womb-like security. For newborns, the Cradle Me Baby Swaddle Blanket offers a removable foam insert for additional neck support during the first weeks. This makes it much easier for younger siblings to hold the baby safely. The convenient velcro strips keep the blanket snugly wrapped, yet easy to open and remove. The Cradle Me Baby Swaddle Blanket is fully machine washable.

If you prefer a baby swaddle blanket without velcro or straps, the Ultimate Swaddling Blanket may be what you are looking for. This generously sized, award-winning personalized baby blanket is manufactured from a superb quality cotton flannel or organic flannel.

Using this baby swaddle blanket is uncomplicated. To make things absolutely clear, the instructions are in picture-form on a label attached to the blanket. A variety of colors and trims are available. The Ultimate blankie will become a well-loved personalized baby blanket.

Personalized Baby Blanket - Security Wrapped Up In A Blanket

A personalized security blanket needs to be fit for multi-tasking! This little blanket has to be the right size for a cozy snuggle at home, a trip in a stroller, or a carseat adventure. Worldly travels, and nights in strange cribs, are also much more tolerable with a trusted personalized baby blanket as protection.

It is clear that these blankets have to be resilient, as they will probably collect lots of frequent-washing miles... Cotton flannel, combined with satin or chenille, are commonly used for personalized baby blankets. Polar fleece is also a cozy, dreamy texture to fold around a baby.

Bring a buddy into the blankie picture with an animal character security blanket, such as Dottie Dot's perky pup, friendly frog, or dainty duck. These creatures by Gund are a delight, and will be lovingly explored by tiny fingers. Alternatively have a look at the Boyds 23" fleecy, personalized baby blankets. Creatures featured include anything from a lovable lavender elephant, to a huggable blue bear.

A personalized baby blanket can be quite functional, as any baby who has discovered a Love Notes Little Taggie security blanket, will explain in no uncertain terms. This blanket offers silky snugness, with an embroidered message and applique. Its unique feature is that it incorporates rows of colorful, tactile stimulating tags, perfect for a 'treasure hunt' by inquisitive little hands, visually hungry eyes, and teething gums. This is a personalized baby blanket that will keep an infant distracted for hours.

Knitted personalized baby blankets are another option. These can often be machine washed. The lettering forms part of the knitting, and will therefore last as long as the blanket. Polar fleece blankets, sporting baby's name and birthdate in embroidery, are another popular choice.

The bottom line is that babies love blankets. So, if you can't make up your mind, buy the whole pile of personalized baby blankets!

You can find additinal info at the following link:
http://affiliatebigbang.com/ICC/offers.php?ID=133&s=1&t=34